Macaw.nl/User Adoption

User Adoption

Betrekken van de medewerkers en klantervaringen verbinden.
Meer ontdekken

Strategische aanpak van User Adoption

Iedereen kan een geweldige oplossing of nieuwe samenwerkingsvormen bedenken. Maar wat als slechts een handjevol collega’s deze samenwerkingsvormen gebruikt of omarmt? Het aanbieden van de juiste adoptietools en een adoptieplan kan dit bewerkstelligen. Een goed doordacht adoptiestrategie creëert zeker meerwaarde. Het betrekt de medewerkers vanaf het eerste moment en verbindt klantervaringen met elkaar.

User Adoption succesvol toepassen

Organisaties moeten eerst een goed inzicht krijgen in de werkwijze en de behoeften van hun medewerkers. Zo kunnen zij de werknemers beter ondersteunen om efficiënter hun dagelijkse werkzaamheden te verrichten. In de ‘Macaw Adoptie Workshop’ leren wij de medewerkers en hun dagelijkse activiteiten beter kennen. Ook biedt de workshop belangrijke inzichten over het ondersteunen, begeleiden en trainen van de medewerkers. Door het betrekken van de eindgebruikers bij het creëren van het gebruikersadoptieplan heb je de eerste stap gezet in de adoptie ervan. Het verhoogt de kans enorm dat dit gezamenlijk gecreëerde plan in de organisatie succesvol omarmt wordt.

De inzichten uit de workshop en het adoptie plan geeft je een solide en consequent basis voor interne draagvlak.

Prosci ADKAR®-model

user adoption adkar model

Macaw biedt de klant een duidelijk inzicht in de vereiste adoptie tooling en adoptiebenadering die past binnen die organisatie. Macaw ontwikkelde hiervoor een breed scala aan adoptietools, workshops en plannen die perfect bij het Prosci ADKAR®-model passen. Het resultaat hiervan zijn gemotiveerde en betrokken werknemers die op hun beurt weer zorgen voor customer engagement. Dit verhoogt het gebruik van Office 365 Platform Services. Meer weten over User Adoption? Neem contact op.

Persoonlijk advies?
Onze experts helpen je graag verder. Bel ons op 023 - 2060600 of stel je vraag via ons digitale contactformulier.
Contact
Case

Schoeller Allibert verhoogt productiviteit medewerkers door adoptie Office 365

Schoeller Allibert heeft als doel om dit te moderniseren, waarbij oplossingen in de cloud de voorkeur hebben. Het doel is om medewerkers productiever en efficiënter te laten werken door hen te ondersteunen met een platform voor communicatie, kennisdeling en samenwerking. Dit werd gerealiseerd met Microsoft Office 365. Om daadwerkelijk een positieve verandering voor de medewerkers teweeg te brengen was adoptie & beheer een belangrijke factor tijdens dit proces. Inmiddels maken dagelijks ruim 1000 medewerkers gebruik van het Microsoft 365-platform en ruim 800 personen van Microsoft Teams. Meer details lezen over deze digitale transformatie met de focus op online samenwerken?

Schoeller Allibert Office 365 platform
Taking the next steps
01 / 03 03
Zo creëer je een fantastische Employee Experience
Het binnenhalen én behouden van medewerkers is op dit moment belangrijker dan ooit. Ontdek in dit whitepaper hoe je met behulp van technologie een fantastische employee experience creëert. Hierin lees je hoe je personeel niet alleen efficiënt en productief kunt inzetten, maar ook hoe de inzet van tech echte ambassadeurs van hen maakt.
Microsoft & Macaw: Adoptie Workshop
Een investering in een nieuwe technologie zoals een intranet of employee experience platform is pas succesvol als medewerkers deze ook echt gebruiken en toepassen in hun voordeel. Tijdens deze workshop helpen Microsoft en Macaw jou om je doelgroepen in kaart te brengen, adoptie te vergroten en jouw investering om te zetten in winst.
Connect en empower je firstline workers
Minder dan 25% van de firstline workers heeft de juiste tools om zijn of haar werk te doen. In dit webinar laat onze expert je zien hoe je jouw firstline workers in je organisatie integreert en de beste employee experience creëert. En niet te vergeten: hoe zit dat met de business value?
Facts & Figures
Over Macaw

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 

25+
Jaar ervaring als full service partner in digitale transformatie
150+
We helpen klanten als Heineken, VGZ, ABN AMRO, Jumbo en ANWB succesvol te zijn
450+
Talenten die werken vanuit Nederland, Duitsland en Litouwen
3
Partners: Microsoft, Sitecore en Profisee.
4
Platformen voor jouw succes: Digital Marketing & Commerce; Business Applications; Data, Analytics & AI; Collaboration & Modern Workplace
8
Onze klanten beoordelen onze service met een 8.
01 / 06
Contact