Macaw.nl/Diensten/User Adoption

User Adoption

Betrekken van de medewerkers en klantervaringen verbinden.
Meer ontdekken

Strategische aanpak van User Adoption

Iedereen kan een geweldige oplossing of nieuwe samenwerkingsvormen bedenken. Maar wat als slechts een handjevol collega’s deze samenwerkingsvormen gebruikt of omarmt? Het aanbieden van de juiste adoptietools en een adoptieplan kan dit bewerkstelligen. Een goed doordacht adoptiestrategie creëert zeker meerwaarde. Het betrekt de medewerkers vanaf het eerste moment en verbindt klantervaringen met elkaar.

User Adoption succesvol toepassen

Organisaties moeten eerst een goed inzicht krijgen in de werkwijze en de behoeften van hun medewerkers. Zo kunnen zij de werknemers beter ondersteunen om efficiënter hun dagelijkse werkzaamheden te verrichten. In de ‘Macaw Adoptie Workshop’ leren wij de medewerkers en hun dagelijkse activiteiten beter kennen. Ook biedt de workshop belangrijke inzichten over het ondersteunen, begeleiden en trainen van de medewerkers. Door het betrekken van de eindgebruikers bij het creëren van het gebruikersadoptieplan heb je de eerste stap gezet in de adoptie ervan. Het verhoogt de kans enorm dat dit gezamenlijk gecreëerde plan in de organisatie succesvol omarmt wordt.

De inzichten uit de workshop en het adoptie plan geeft je een solide en consequent basis voor interne draagvlak.

Prosci ADKAR®-model

user adoption adkar model

Macaw biedt de klant een duidelijk inzicht in de vereiste adoptie tooling en adoptiebenadering die past binnen die organisatie. Macaw ontwikkelde hiervoor een breed scala aan adoptietools, workshops en plannen die perfect bij het Prosci ADKAR®-model passen. Het resultaat hiervan zijn gemotiveerde en betrokken werknemers die op hun beurt weer zorgen voor customer engagement. Dit verhoogt het gebruik van Office 365 Platform Services. Meer weten over User Adoption? Neem contact op.

Meer Collaboration & Modern Workplace
01 / 02 02
Smart Collaboration
Bij Macaw is samenwerken altijd onderdeel van een groter geheel, zoals het digitaliseren van bedrijfsprocessen. Daarbij vinden we het belangrijk om niet alleen technologie toe te passen, maar dit vooral in te zetten om werknemers optimaal te ondersteunen.
Modern Workplace
Een Modern Workplace zorgt ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen, met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps.

De werkwijze van Macaw

  • Strategy

    Van brand identity tot ambitie, Macaw helpt bij het vormgeven van een succesvolle klantstrategie. Daarbij helpen wij om businesswaarde en doelen in kaart te brengen en een aantrekkelijke en heldere propositie te formuleren. Daarbij houden we continu focus op groei en effectiviteit. Als digital partner gebruiken we al 25 jaar onze disruptieve kracht van technologie en vindingrijkheid om de business van onze klanten digitaal verder te helpen en te innoveren.

  • Design & Build

    Van het uitwerken van concept en ontwerp, tot en met development en gebruikersadoptie, Macaw biedt je de tools die bijdragen aan geweldige klantervaringen en medewerkersproductiviteit. Ons team brengt een startup mindset en flexibele methodieken mee aan tafel. We helpen om bij onze klanten waarde te creëren in manieren die hun klanten verrassen, medewerkers beter in hun kracht zetten en hun operationele effectiviteit verbeteren.

  • Run & Optimize

    We zorgen dat jouw organisatie iedere dag beschikt over snelle, veilige en betrouwbare systemen die eenvoudig te schalen zijn. Uiteraard helemaal compliant en met oog op de mensen die ermee moeten werken. Naast het in stand houden van deze omgevingen zorgen we ervoor dat ze meebewegen met de veranderende wensen en eisen van jouw bedrijf.

Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact