Macaw.nl/Diensten/Customer Data Platform

Customer Data Platform

Biedt jouw organisatie de klant het juiste aanbod, op het juiste moment, via het juiste kanaal?
Meer ontdekken

Met het Customer Data Platform maak je stappen

Veel marketeers beschouwen het versturen van mailings als schieten met hagel. Je moet maar afwachten of je iets raakt. En als je doel treft, is dat dan de moeite waard? Er is een optie met een hogere trefkans: Macaws Customer Data Platform. Een applicatie met alle data die wordt aangevuld met informatie uit externe bronnen. Denk aan het weer, marktanalyses of online klantgedrag. Samen levert dat een ‘360 graden klantbeeld’ op. Op die manier leer je om de voorkeuren van klanten te begrijpen én voorspellen. Je kunt nauwkeurig inschatten welk aanbod je op welk moment moet doen en via welke kanalen je je klant het beste kunt verleiden. Zo neemt de kans toe dat je nieuwe klanten binnenhaalt en behoudt en zet je als bedrijf al snel flinke stappen.

Extra voordeel Customer Data Platform

Een ander voordeel van het Customer Data Platform van Macaw is dat het voor medewerkers veel fijner werken is met alle benodigde informatie voorhanden. Zo is de kans groot dat ze voortaan klantvragen en klachten sneller kunnen afhandelen als ze de historie van de klant kennen. Wat heeft hij of zij recent gekocht, wanneer het is verstuurd en is er al eerder contact geweest? Zo verbeter je jouw dienstverlening.

Meer weten over het Customer Data Platform?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Of lees ons whitepaper Customer Data Platform voor optimale customer experience.

Meer Data, Analytics & AI
01 / 01 02
Data Science
Gebruik slimme wiskundige modellen om waardevolle resultaten te behalen voor jouw organisatie.
Power BI for the Enterprise
Houdt continu controle op de bedrijfsprocessen, gedrag en statusoverzichten door inzet van geavanceerde datatooling.
Case

CED haalt meer uit data met het Smart Data Platform

‘Schade-specialist’ CED was op zoek naar een oplossing om sneller en kwalitatief betere data-inzichten te leveren aan haar zakelijke doelgroep. Dat werd het Modern Smart Data Platform. Welke inzichten leverde dat op?

smart data platform

De werkwijze van Macaw

  • Strategy

    Van brand identity tot ambitie, Macaw helpt bij het vormgeven van een succesvolle klantstrategie. Daarbij helpen wij om businesswaarde en doelen in kaart te brengen en een aantrekkelijke en heldere propositie te formuleren. Daarbij houden we continu focus op groei en effectiviteit. Als digital partner gebruiken we al 25 jaar onze disruptieve kracht van technologie en vindingrijkheid om de business van onze klanten digitaal verder te helpen en te innoveren.

  • Design & Build

    Van het uitwerken van concept en ontwerp, tot en met development en gebruikersadoptie, Macaw biedt je de tools die bijdragen aan geweldige klantervaringen en medewerkersproductiviteit. Ons team brengt een startup mindset en flexibele methodieken mee aan tafel. We helpen om bij onze klanten waarde te creëren in manieren die hun klanten verrassen, medewerkers beter in hun kracht zetten en hun operationele effectiviteit verbeteren.

  • Run & Optimize

    We zorgen dat jouw organisatie iedere dag beschikt over snelle, veilige en betrouwbare systemen die eenvoudig te schalen zijn. Uiteraard helemaal compliant en met oog op de mensen die ermee moeten werken. Naast het in stand houden van deze omgevingen zorgen we ervoor dat ze meebewegen met de veranderende wensen en eisen van jouw bedrijf.

Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact