Macaw.nl/Data Science

Data Science

Behaalt jouw organisatie al slimme voordelen door het gebruik van data?
Meer ontdekken

Behaal slimme voordelen met Data Science

Met Data Science worden vanuit diverse interne en externe bronnen gegevens verzameld die je door middel van een statistisch of wiskundig model analyseert. De gehanteerde statistische en wiskundige modellen zijn complex, maar de praktische toepassing van Data Science is verrassend concreet. Vrijwel iedere organisatie kan waardevolle resultaten behalen met een specifiek op jouw organisatie afgestemde businesscase en een gericht model. En dát is waar Macaw jou bij kan helpen.

Onder meer voor het bereiken van het volgende:

 • Efficiëntere processen binnen je organisatie
 • Betere verdeling van marketingbudgetten
 • Predictive maintenance
 • Beter afgestemde (marketing)content
 • Betere informatievoorziening aan je werknemers
 • Hogere klanttevredenheid (Customer Experience)
 • Efficiëntere cross- en upsell-activiteiten

Macaw is meer dan Data Science alleen

Macaw is een expert als het gaat over het slim toepassen van Data Science voor het verbeteren van jouw business. In eerste instantie gaat het om de technische uitdaging: het juist combineren van de juiste databronnen voor het bieden van nieuwe inzichten. Maar bij Macaw kijken we verder dan techniek alleen. Hoe pas je jouw inzichten vervolgens toe in je bedrijfsvoering? We ontwikkelen onze toepassingen zo dat ze jouw werknemers maximaal ondersteunen in hun werk. Alles voor Employee Empowerment!

Het ultieme doel van Data Science

Vervolgens gaan we nog een stap verder. Want Data Scienceis pas echt effectief als het jouw klantenservice helpt om de ultieme Customer Experience te bieden, als het jouw marketing afdeling helpt om meer leads te genereren én als jouw onderhoudskosten fors omlaag gaan. Bij Macaw gaan we net zo lang door totdat het optimale resultaat is bereikt.

Meer weten over Data Science?

Kun jij wel wat expertise binnen je bedrijf gebruiken om de toepassing van Data Science organisatiebreed in te voeren? Of wil je gewoon meer weten over de toepassing? Neem dan contact met ons voor meer informatie. Of bekijk onze webinar waarin je ziet hoe je data omzet in business value.

Meer Data & Artificial Intelligence
01 / 02 02
Customer Data Platform
Optimaliseer je kanalen en krijg een 360 graden klantbeeld met een Customer Data Platform. Hiermee bied de klant het juiste aanbod, op het juiste moment, via het juiste kanaal.
Power BI for the Enterprise
Houdt continu controle op de bedrijfsprocessen, gedrag en statusoverzichten door inzet van geavanceerde datatooling.
Whitepaper

Data Science

Employee Empowerment verhogen, processen efficiënter inrichten of marketing budgetten beter verdelen? Je kunt deze voordelen behalen door Data Science effectief in te zetten. Lees meer in het whitepaper.

data science voorbeelden

De werkwijze van Macaw

 • Strategy

  Van brand identity tot ambitie, Macaw helpt bij het vormgeven van een succesvolle klantstrategie. Daarbij helpen wij om businesswaarde en doelen in kaart te brengen en een aantrekkelijke en heldere propositie te formuleren. Daarbij houden we continu focus op groei en effectiviteit. Als digital partner gebruiken we al 25 jaar onze disruptieve kracht van technologie en vindingrijkheid om de business van onze klanten digitaal verder te helpen en te innoveren.

 • Design & Build

  Van het uitwerken van concept en ontwerp, tot en met development en gebruikersadoptie, Macaw biedt je de tools die bijdragen aan geweldige klantervaringen en medewerkersproductiviteit. Ons team brengt een startup mindset en flexibele methodieken mee aan tafel. We helpen om bij onze klanten waarde te creëren in manieren die hun klanten verrassen, medewerkers beter in hun kracht zetten en hun operationele effectiviteit verbeteren.

 • Run & Optimize

  We zorgen dat jouw organisatie iedere dag beschikt over snelle, veilige en betrouwbare systemen die eenvoudig te schalen zijn. Uiteraard helemaal compliant en met oog op de mensen die ermee moeten werken. Naast het in stand houden van deze omgevingen zorgen we ervoor dat ze meebewegen met de veranderende wensen en eisen van jouw bedrijf.

Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact
Contact