Macaw.nl/Inspiratie/Nieuws/Macaw bereikt mijlpaal; alle Microsoft Solutions Partner Designations zijn behaald

Macaw bereikt mijlpaal; alle Microsoft Solutions Partner Designations zijn behaald

Hoofddorp, 18 juli 2023 — Digitale dienstverlener Macaw heeft alle mogelijke Microsoft Solutions Partner Designations behaald. De toekenning van de designation Business Applications is de meest recente bevestiging van Macaw’s Microsoft-expertise en zorgt er tevens voor dat Macaw ook wordt bekroond met de zevende designation voor Microsoft Cloud. De zevende is uitzonderlijk omdat deze alleen wordt toegekend aan Microsoft-partners die al in het bezit zijn van alle zes andere designations.

De designations geven aan in welke gebieden binnen het Microsoft Cloud Partner Program de solution partners expertise kunnen aantonen. Alleen bedrijven die goed scoren op het gebied van prestaties, vaardigheden en klantsuccessen mogen zich partner noemen in de volgende oplossingsgebieden: Business Applications, Data and AI (Azure), Digital and App Innovation (Azure), Infrastructure (Azure), Security, Modern Work en Cloud.

Door de jaren heen heeft Macaw voortdurend normen uitgedaagd en onze klanten waarde geleverd, aldus Hermien Roebersen, Senior Director Global Partner Solutions bij Microsoft Nederland. ‘Hun streven naar succes, innovatie en uitzonderlijke service hebben hen in de voorhoede van de industrie gebracht. We zijn blij dat ze een van onze vakkundige partners zijn om technologieklanten te kunnen helpen met hun steeds complexer wordende behoeften.

‘We zijn ongelofelijk verheugd en trots op het behalen van alle prestigieuze designations van Microsoft, omdat dit is voorbehouden aan een zeer selecte groep systeemintegrators’, benadrukt Johan Taams, CEO van Macaw . ‘De erkenning is exemplarisch voor de waarde en impact die we klanten bieden door de uitgebreide, diepgaande kennis en ervaring van ons team, onze passie, het vooruitstrevend denken en uitmuntende teamwerk. Ons doel is om onze klanten succesvol te maken en hen in staat te stellen zakelijke waarde te realiseren door de beste oplossingen en platforms te bouwen.’  

Taams vervolgt: ‘We blijven ons inzetten om de verwachtingen van klanten te overtreffen, innovatie te stimuleren en elkaar te blijven uitdagen. We kijken ernaar uit om deuren te openen naar nieuwe mogelijkheden.’ 

Over Macaw   

Digitale dienstverlener Macaw helpt bedrijven met oplossingen en diensten op het gebied van digitale marketing (campagnes, social media, influencer- en contentmarketing), experience platform en e-commerce, data en AI, business en cloudapplicaties en de digitale werkplek. Macaw combineert creativiteit, data en technologie om bedrijven te helpen hun digitale transformatie te versnellen. Macaw is gespecialiseerd in de softwareoplossingen van Microsoft en Sitecore. Hierdoor kunnen klanten profiteren van de eersteklas technologie en de brede kennis en ervaring van de circa 500 medewerkers die vanuit het hoofdkantoor in Nederland, maar ook vanuit kantoren in Duitsland en Litouwen klanten als Heineken, Smurfit Kappa, VGZ, Volkswagen Pon Financial Services, Henkel en L’Oréal helpen succesvol te zijn.        

De voorliefde vanMacawvooruitdagingen is een belangrijk onderdeel van de unieke bedrijfscultuur. En het bedrijf staat al jaren hoog op de ranglijst van GreatPlacetoWork. Meer weten? Neem gerust contact op!

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Partner?
Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en ervaring met andere organisaties uit jouw branche.
Lees meer
Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships?

Contact