Macaw.nl/Diensten/Power Platform

Power Platform

Maak zonder code, zelf een business app en behaal meer voordelen.
Meer ontdekken

Verspil geen tijd! Gebruik het Microsoft Power Platform!

Het (laten) bouwen van een business app is vrijwel altijd een langdurig procedure. Er gaat vaak veel tijd verloren. Het Microsoft Power Platform lost dit meer dan op! Deze tool biedt medewerkers de mogelijkheid om zelf business apps te bouwen. En Macaw helpt je daarbij.

Hoe werkt het Microsoft Power Platform?

Om business apps te bouwen met het Microsoft Power Platform is enige kennis van Excel of PowerPoint voldoende. Dit betekent dat de positie van app-bouwers enorm verandert: ze worden databeheerders. Samen met Macaw zijn zij verantwoordelijk voor het juiste aanbod van interne en externe data aan gebruikers. Dat gebeurt via het Common Data Service (CDS), de datalaag waar alle data in samenkomt. Met behulp van connectoren kan data uit externe applicaties als Salesforce, SAP, Oracle of andere (legacy-)applicaties onttrokken worden. De app is dan het frontend waardoor het gebruiksvriendelijk en inzichtelijk wordt voor de gebruikers.

Andere onderdelen van het Microsoft Power Platform

Naast het CDS bestaat het Power Platform uit nog drie onderdelen:

 1. Power Apps: de tool waarmee je business apps kunt bouwen. Ook maak je hiermee applicaties voor verschillende besturingssystemen (iOS en Android) en devices (mobiel, tablet en laptop).
 2. Microsoft Flow: helpt je om processen tussen diverse apps en/of het CDS te realiseren en te beheren. Flow is een belangrijke component van het Power Platform, omdat het bedrijfsprocessen automatiseert en vereenvoudigt.
 3. Power BI: Alle data die samenkomt in het Power Platform is met behulp van Power BI om te zetten in interactieve dashboards en rapportages.

Hulp voor je Business Apps van Macaw

Kunnen jouw medewerkers er niet op wachten om zelf Business Apps te maken? Of ben je benieuwd hoe Macaw jou kan ondersteunen bij het maken van je bedrijfsapplicatie? Stel je vraag aan onze expert via de contactbutton. Of meld je aan bij één van de Power Platform workshops die Macaw regelmatig aanbiedt.

Meer Business Apps
01 / 02 02
Application Integration
Technologische ontwikkelingen halen elkaar bijna dagelijks in. Macaw helpt je bij de vernieuwing van je softwarelandschap.
App Innovation
Hoe app innovation en system integration jouw organisatie weer wendbaar maken.
Whitepaper

Bouw snel en gecontroleerd business apps

Als manager zelf een custom business app maken met de beschikbare data, zonder tussenkomst van IT? Benut de kracht van het Power Platform en behaal meer business voordelen. Lees het gratis whitepaper.

microsoft power apps

De werkwijze van Macaw

 • Strategy

  Van brand identity tot ambitie, Macaw helpt bij het vormgeven van een succesvolle klantstrategie. Daarbij helpen wij om businesswaarde en doelen in kaart te brengen en een aantrekkelijke en heldere propositie te formuleren. Daarbij houden we continu focus op groei en effectiviteit. Als digital partner gebruiken we al 25 jaar onze disruptieve kracht van technologie en vindingrijkheid om de business van onze klanten digitaal verder te helpen en te innoveren.

 • Design & Build

  Van het uitwerken van concept en ontwerp, tot en met development en gebruikersadoptie, Macaw biedt je de tools die bijdragen aan geweldige klantervaringen en medewerkersproductiviteit. Ons team brengt een startup mindset en flexibele methodieken mee aan tafel. We helpen om bij onze klanten waarde te creëren in manieren die hun klanten verrassen, medewerkers beter in hun kracht zetten en hun operationele effectiviteit verbeteren.

 • Run & Optimize

  We zorgen dat jouw organisatie iedere dag beschikt over snelle, veilige en betrouwbare systemen die eenvoudig te schalen zijn. Uiteraard helemaal compliant en met oog op de mensen die ermee moeten werken. Naast het in stand houden van deze omgevingen zorgen we ervoor dat ze meebewegen met de veranderende wensen en eisen van jouw bedrijf.

Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact