Macaw.nl/Downloads/4 redenen om zelf te starten met PowerApps

4 redenen om zelf te starten met PowerApps bouwen

Met de no-/ low-code PowerApps van Microsoft stel je de business in staat om gemakkelijk zelf apps te bouwen. Dé driver van innovatie binnen jouw organisatie. Benieuwd hoe die innovaties er in de praktijk uit zien? Dit whitepaper geeft je de belangrijkste 4.

powerapps microsoft

PowerApps: de versneller van digitale transformatie

De continu veranderende markt vraagt om wendbare organisaties die snel kunnen reageren en anticiperen. Ook de business heeft de ambitie om snel te kunnen schakelen en heeft behoefte aan slimme, nieuwe business-applicaties om efficiënter te werken. Die nieuwe apps zorgen in de praktijk vaak voor uitdagingen bij de IT-adeling, want zij hebben het al druk zat met bestaande applicaties en infrastructuren. Met de PowerApps van het Microsoft Power Platform is de business echter in staat om zelf, zonder kennis van code en zonder tussenkomst van IT, een app te bouwen.

Met het zogeheten no-/ low-code Power Platform kan iedere business-manager zelf PowerApps maken op basis van beschikbare data. Zo wordt het dé driver van innovatie en digitale transformatie binnen jouw organisatie. Benieuwd hoe dat eruit ziet in de praktijk?

De 4 belangrijkste innovaties van PowerApps

Dit whitepaper zet de 4 belangrijkste innovaties van PowerApps voor je op een rij:

  1. Transformatie naar digitale en efficiënte processen
  2. Stappen maken voor een toekomstbestendige organisatie
  3. Kostenbesparing
  4. Versnelling van digitale transformatie

Daarnaast geeft het whitepaper je 3 voorbeelden van bedrijven die je voor gingen en al gebruik maken van PowerApps. Hoe passen zij dit toe en wat is de toegevoegde waarde? Je leest het in het whitepaper. Tot slot mag de next step ook niet ontbreken en ontdek je hoe je zelf met PowerApps aan de slag gaat.

Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact