Digital Marketing Webinar Serie

De kracht van Brands, Design & Tech

Wij geloven dat als jij je écht richt op jouw klant, hen het leven een beetje makkelijker maakt en je je richt op het maken van gedenkwaardige ervaringen, jij als bedrijf zult groeien. Hoe? Door een heldere focus op business doelen, de klant, de medewerker en je merk zal jouw organisatie bloeien. Dat is waar de echte groei zit!

Tijdens deze Digital Marketing Webinar Serie willen wij je inspireren over propositie, merk, design en technologie. Lees snel verder voor meer informatie over de verschillende webinars en meld je aan. We wensen je veel kijkplezier en inspiratie toe!

Video: Conversie Optimalisatie

Ben jij verantwoordelijk voor marketing, e-commerce of insights en wil jij weten hoe je meer waarde uit je bestaande digitale kanalen kunt halen? Het antwoord ligt in het optimaliseren van de conversie en de voortdurende verbetering hiervan. Kijk de opname van het webinar conversie optimalisatie. In 20 minuten geeft onze expert je:

  • Handige tips en tricks voor conversie optimalisatie
  • Best practices in online conversie
  • Handvatten om zelf aan de slag te gaan met het ‘Digital Growth Model’ van Macaw

Video ‘Trust over Trickery’: verhoog jouw customer loyalty

Ben jij een Marketeer, Creative of Productmanager en wil jij weten hoe je de binding met jouw klanten verhoogt? Het antwoord ligt in het winnen van het vertrouwen onder jouw doelgroep. Kijk de video en verhoog jouw customer loyalty. In 30 minuten neemt onze Art Director, Eelco van Collenburg, je mee in zijn verhaal en presenteert hij een praktisch model waar je mee aan de slag kunt. 

Nieuwe webinars en data volgen spoedig

Sten Verveen
Business Consultant

What's your digital challenge?