Macaw.nl/Inspiratie/Nieuws/Macaw ontvangt ISO certificeringen

Macaw ontvangt ISO 9001- en 27001-certificeringen

Vol trots! Macaw neemt internationale ISO-certificaten voor kwaliteitsmanagementsystemen & informatiebeveiligingsprocessen in ontvangst.

iso certificering 2019
Hoofddorp, 27 mei 2019 – Microsoft-specialist Macaw ontvangt de ISO 9001-certificering en de ISO/IEC 27001-certificering. ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen en geeft aan dat Macaw op een gestructureerde manier omgaat met kwaliteitsmanagement voor continuïteit van de organisatie, en dus voor tevreden klanten. De certificering voor ISO/IEC 27001 – een norm voor informatiebeveiliging – toont aan dat de informatiebeveiligingsprocessen van Macaw voldoen aan internationale standaardeisen. Macaw is gecertificeerd op de scopes ontwerpen, ontwikkelen, adviseren, realiseren en beheren van applicaties, cloud- en IT-infrastructuren, en detachering van professionals.

ISO fungeert als hulpmiddel voor het management bij de optimalisatie van de organisatie, omdat het certificeringsproces vraagt om bepaalde processen en structuren, en om een bepaald niveau van efficiëntie. Om in aanmerking te komen voor een ISO-certificering, is namelijk een bepaalde mate van efficiëntie en aanpassing aan de ISO-normen nodig. Met het ISO 9001-certificaat toont Macaw aan dat klanttevredenheid een belangrijk onderdeel is binnen de organisatie; de certificering voor ISO/IEC 27001 staat voor veiligheid en betrouwbaarheid. Daarnaast worden risico’s in kaart gebracht en kan er, indien noodzakelijk, tijdig worden gehandeld. Zo bieden beide certificeringen vertrouwen aan nieuwe klanten.

“Macaw is de afgelopen jaren sterk gegroeid en met onze internationale ambities verwachten we de komende jaren nog sneller te groeien.” – William van der Pijl, CEO Macaw

“Dat we dat gecontroleerd willen doen, mag duidelijk zijn. Met de ISO9001- en de ISO27001-certificeringen op zak tonen wij aan onze binnen- en buitenlandse klanten dat zowel de kwaliteitsnormen als de informatiebeveiligingsprocessen ten aanzien van de gehele breedte van ons portfolio en diensten goed geregeld zijn.”

De certificeringen zijn tot stand gekomen met behulp van QSN. Dit adviesbureau heeft Macaw begeleid en geadviseerd over het versterken van Macaws bedrijfsprocessen op weg naar de certificeringen.

Altijd op de hoogte van Digital Transformation, Customer Experience, Employee Empowerment en IT? Schrijf je in voor onze eNewsletter.

Ontvang de eNewsletter
Macaw denkt graag mee

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van onvergetelijke klantervaringen en verhoogde medewerkersproductiviteit. Weten hoe? Maak een afspraak of bel ons.

macaw nederland contact
Contact