Macaw.nl/Downloads/Digitaal transformeren voor een optimale klantbeleving

Digitaal transformeren voor een optimale klantbeleving

Vier handvatten waarmee productiebedrijven de concurrentiestrijd met webgiganten winnen.

optimale klantbeleving

Zet niet in op prijs, maar op klantbeleving

Als productiebedrijf moet je juist op het vlak van klantbeleving onderscheiden van de grote internationale online marktplaatsen, die zich vooral op productprijs focussen. Ken je de behoeften van de eindklant, dan kun je niet alleen de keten optimaliseren, maar ook je eigen producten en diensten beter aan laten sluiten bij de wensen van je (eind)klant.

Om een optimale klantbeleving te kunnen bieden, is nog wel een behoorlijke digitaliseringsslag noodzakelijk. Veel productiebedrijven staan nog aan het begin van hun digitale transformatie.

Vier handvatten die een optimale klantbeleving garanderen

Digitaal transformeren is meer dan een aantal digitale tools uitrollen. Het is een verandering van mindset die ervoor zorgt dat je de optimale klantbeleving in beeld krijgt en houdt. Binnen alle geledingen van je organisatie. Waar je rekening mee moet houden? Met vier handvatten helpen we je op weg:

  1. Digitaliseer doorlopend
  2. Verander van product- in serviceleverancier
  3. Zet in op flexibiliteit en schaalbaarheid
  4. Vergaar klantdata en maak dit inzichtelijk
Benieuwd welke (productie)bedrijven we al helpen?

Lees het whitepaper
Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact