Macaw.nl/Events/Getting started/Security Workshop

Security Workshop

Hoe staat het met de security status van je organisatie? Is jouw organisatie optimaal beveiligd tegen de bedreigingen van vandaag en morgen? Dat ontdek je tijdens de Macaw Security Workshop, een workshop die je liever niet mist.

Security

Uitdaging

De omvang en complexiteit van data, identiteiten, applicaties, devices en infrastructuur en bijbehorende security risico’s nemen toe. Het bewustzijn wat betreft deze risico’s en het budget om voldoende beveiligingsmaatregelen te treffende groeien hier echter veelal niet in mee. Het borgen van de veiligheid is daardoor een flinke en ingewikkelde puzzel voor iedere organisatie. 

Leerdoel

Om de security uitdagingen op de korte als langere termijn het hoofd te kunnen bieden, moet je allereerst weten wat de actuele security volwassenheid van je organisatie is en wat de ambities zijn die je nastreeft. Tijdens deze workshop wordt dit duidelijk én vorm je op basis van de verkregen inzichten, samen met de security consultants van Macaw, een plan waarmee deze volwassenheid op het gewenste niveau gebracht kan worden.  

Inhoud workshop

De Macaw Security Workshop bestaat uit vier onderdelen: 

  • Allereerst zetten de security consultants van Macaw voor je uiteen wat de visie van Microsoft is op een geïntegreerde security-aanpak.  
  • Vervolgens ga je, samen met de Macaw consultants, aan de slag met het in kaart brengen van je huidige security status. 
  • Door middel van een live demonstratie ontdek je wat Microsoft concreet verstaat onder een geïntegreerde beveiligingsaanpak. 
  • In een afsluitende sessie stel je samen met de consultants van Macaw een plan van aanpak op. Welke security strategie en initiatieven ga je volgen en wat zijn de te zetten stappen? Onze experts geven je daarbij concrete aanbevelingen om het juiste pad te kiezen.  

Resultaat

Niet alleen heb je na afloop een duidelijk beeld van je huidige beveiligings status en de risico’s die je op dit moment loopt. Ook krijg je een beeld van de Microsoft beveiligingsmaatregelen en tools die voor jouw organisatie voorhanden zijn én leggen we in een roadmap vast waar je op het gebied van security mee aan de slag kunt. 

Praktische zaken

Voor wie: Chief Security Officers (CSO), Chief Information Officer (CIO), Data Protection Officer, Data Governance Officer, Head of IT, IT Security, IT Compliance, IT Operations, Data Governance
Kosten: op aanvraag
Locatie: online

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via contact@macaw.nl.

Online

Vraag nu een plek aan voor deze workshop en ga aan de slag met je eigen roadmap en actieplan.

Aanvragen
Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact