Macaw.nl/Events/Workshops/Windows Virtual Desktop | Azure Immersion Workshop

Windows Virtual Desktop | Azure Immersion Workshop

Benieuwd hoe je jouw eigen Windows Virtual Desktop-architectuur inricht en hoe je een virtuele desktop kunt operationaliseren? Tijdens onze workshop leer je om de perfecte virtuele desktop voor jouw organisatie te creëren, waar werknemers altijd en overal, online kunnen samenwerken.

windows-virtual-desktop

Uitdaging 

Medewerkers spelen dé hoofdrol als het gaat om het verbeteren van de ervaring van jouw klanten. Door medewerkers de technologie en inzichten te bieden die hen in staat stelt om de klant zo goed mogelijk te bedienen, overal en altijd, zorg je voor ‘empowered employees’. In dit kader moeten deze medewerkers steeds meer worden voorbereid op en gefaciliteerd om naadloos digitaal samen te werken.

Leerdoel

Deze workshop helpt je om jouw vaardigheden voor het ontwerpen en implementeren van een virtuele desktopstructuur op Azure te vergroten. Door kennis op te doen van desktopvirtualisatie, de waarde ervan en specifieke use cases te behandelen. Tevens door deze kennis praktisch toe te passen en daarmee vertrouwd te raken met de Windows Virtual Desktop oplossing.

Workshop inhoud

 • Maak kennis met desktop virtualisatie en de toepassing ervan aan de hand van specifieke bedrijfsscenario’s;

 • Krijg een beeld van de inzetmogelijkheden van Windows Virtual Desktop, Management Plane opties, 3e partij tools, licensering en kosten.

 • Raak bekend met de Windows Virtual Desktop vereisten, ontwerp en architectuur principes en best practices.

 • Creëer jouw eigen Windows Virtual Desktop-architectuur en leer hoe u jouw virtuele desktop kunt operationaliseren.

 • Definieer je vervolgstappen.

 Praktische zaken

De workshop wordt geleid door een Macaw consultant met een agenda waarmee je de juiste oplossingen voor jouw bedrijf kunt ontdekken in een interactieve, ervaringsgerichte en leuke setting.

 • Locatie: in overleg
 • Voor wie: Architecten, IT-beheerders en ontwikkelaars
 • Kosten: op aanvraag

   Windows Virtual Desktop

   Wil je meer weten over Windows Virtual Desktop? En hoe je deze oplossing kunt inzetten om jouw medewerkers zo optimaal mogelijk digitaal te laten (samen)werken, overal en altijd? Neem dan contact met ons op! Als Microsoft Azure Cloud Platform Gold partner beschikken we over ruime ervaring en denken we graag mee over de toepasbaarheid van Windows Virtual Desktop voor jouw organisatie.

   Data 

   • Op aanvraag
   Workshop aanvragen
   Contact
   Macaw | Digitale Partner

   Your guide in the Era of AI

   Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

   Contact