Macaw.nl/Events/Live events/Roundtable: Optimaliseer de Employee Experience in de bouwsector
20 april 2023

Roundtable: Optimaliseer de Employee Experience in de bouwsector

Inschrijven

Bouwen aan een digitale toekomst

Wil jij talent binnenhalen en behouden? Ga dan op 20 april samen met branchegenoten, Microsoft en Macaw in gesprek over de digitale werkplek en employee experience in de bouw. Laat je inspireren door de laatste trends en nieuwste technologie.

Na deze roundtable heb je:

 • Inspiratie om de digitale werkplek en employee experience voor jouw organisatie te optimaliseren.
 • Kennis van concrete use cases en business waarde in de bouwsector.
 • Kennis van de belangrijkste elementen voor cultuurverandering vanuit IT en HR perspectief.
 • Kennis van employee experience platform Microsoft Viva.
  De medewerkers in de bouwsector hebben de afgelopen coronajaren hard gewerkt om de economie draaiende te houden. In die tijd werd ook duidelijk dat veel van deze medewerkers niet tot nauwelijks aangesloten zijn op systemen van de organisatie, waardoor ze er vaak alleen voor staan. Digitale aansluiting helpt werknemers slimmer en efficiënter te werken, én het zorgt voor meer betrokkenheid bij de werkgever. Wil je de juiste talenten binnenhalen en behouden? Dan is het tijd om je employee experience onder de loep te nemen. Daarover gaan we graag met je in gesprek tijdens onze roundtable op 20 april.

  Employee Experience: de uitdagingen in de bouw

  Voormannen, installateurs, wegwerkers, planners,  bouwinspecteurs en uitvoerders, ze zijn de backbone van je organisatie en vertegenwoordigers van jouw merk. Ze hebben veel kennis en zijn vaak de eerste die slimme verbeteringen op de bouwplaats ontdekken. Maar, hoe betrokken zijn zij eigenlijk en worden zij optimaal gefaciliteerd in hun werk? Een digitale werkplek is essentieel.

  Maar, die vaste werkplek of een bedrijfsemail adres hebben zij veelal niet. Hierdoor mist een groot deel – vaak het gezicht van de organisatie – belangrijke informatie en een stuk communicatie. Ook is interne kennisdeling een uitdaging. Eindstand? Medewerkers voelen zich niet betrokken bij de organisatie en kansen om verbeteringen en efficiëntie te behalen blijven liggen.

  Minder dan 25% van de bouwplaatsmedewerkers heeft de juiste tools om zijn of haar werk te doen. – Microsoft

  In de huidige war on talent is het belangrijker dan ooit om de juiste mensen binnen te halen en behouden. Geef de digitale werkplek en employee experience daarom de juiste aandacht. Een succesvolle aanpak zorgt voor verhoogde medewerkerstevredenheid, betrokkenheid, minder retentie, innovatie en heeft uiteindelijk een directe weerslag op klanttevredenheid.

  De digitale werkplek: HR & IT slaan de handen ineen

  Technologie is onmisbaar wanneer we het over de digitale werkplek en employee experience hebben. Dit is het juiste moment voor HR & IT om de handen ineen te slaan, we nodigen je uit om samen aan tafel te komen zitten. Voorbeelden waar deze werelden samenkomen zijn het digitaliseren van administratieve taken, het automatiseren van processen en de inzet van employee experience platformen.

  Macaw organiseert deze roundtable in samenwerking met haar partners Veldhoen+Company en Microsoft. Het partnership tussen genoemde bedrijven zorgt ervoor dat business value, cultuur en techniek met elkaar verbonden worden.

  Wil je weten hoe je digitale middelen integreert in het gehele werkproces en zo meer blije medewerkers hebt en efficiënte behaalt? Lees onderstaand meer over het programma en reserveer vandaag nog jouw plek voor de roundtable.  

  Roundtable Takeaways

  Na deze roundtable heb je:

  • Inspiratie om de digitale werkplek en employee experience voor jouw organisatie te optimaliseren.
  • Kennis van concrete use cases en business waarde in de bouwsector.
  • Kennis van de belangrijkste elementen voor cultuurverandering vanuit zowel IT als HR perspectief.
  • Kennis van het employee experience platform Microsoft Viva.

  Programma (meer informatie volgt)

  Employee Experience trends in de bouwsector

  William Vroegindewey

  De digitale werkplek en veranderde werkstijl

  Marco van Gelder

  Employee Experience Platform: Microsoft Viva

  Zouhair Ouriaghli

  Interactieve sessie

  William Vroegindewey

  Praktische informatie

  • Datum: 20 april
  • Duur: 10:00 – 13:00 inclusief lunch
  • Locatie: Hoofdkantoor Microsoft, Evert van de Beekstraat 354 1118 CZ Schiphol
  • Kosten: geen
  • Voor wie? IT-professionals, HR-experts en Communicatiemedewerkers die werken met intranetten.  
  We stellen de sprekers graag aan je voor

  William Vroegindewey

  William adviseert klanten op het gebied van de digitale component van de medewerkers-ervaring. Hij volgt de marktontwikkelingen op de voet en vertaald de behoefte van klanten naar heldere oplossingen die worden gebaseerd op een optimale toegevoegde waarde. Hij houdt daarbij zicht op de waarde voor zowel Mensen, Processen als Technologie.

  William Vroegindewey
  Business Consultant Digital Employee Experience - Macaw

  Marco van Gelder

  Als Senior Consultant met een lange staat van dienst in Organizational Behavior Management en als adviseur op directieniveau krijgt Marco als geen ander dingen voor elkaar. Hij zet zijn talent in voor Veldhoen + Company, een adviesbureau dat wereldwijd organisaties helpt nieuwe manieren van werken te realiseren op het snijvlak van cultuur, technologie en fysieke ruimte. Met behulp van participatieve en collaboratieve processen creëert Veldhoen samen met zijn klanten de beste werknemerservaring, zodat ze flexibel kunnen inspelen op hun steeds veranderende omgeving.

  marco van gelder
  Senior Consultant - Veldhoen + Company

  Zouhair Ouriaghli

  De speerpunten van Zouhair; bedrijven helpen hun werknemerservaring te optimaliseren door de zoektijd te verkorten, personeelsverloop te verminderen en de inwerktijd te verkorten. Hij is eerste Employee Experience Specialist bij Microsoft in Nederland en is verantwoordelijk voor de realisatie van de business value van het Microsoft Viva Platform bij strategische klanten.

  Zouhair Ouriaghli
  Employee Experience Specialist - Microsoft
  01 / 03

  Vragen?

  Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via contact@macaw.nl of bel naar 023 – 20 60 600.

  What's your challenge?

  Ontdek tijdens deze roundtable hoe IT en HR samen de volgende stap zetten en de employee experience in de bouwsector verbeteren. Reserveer gratis jouw plek. 

  Inschrijven
  Partnerships

  Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

  Wij zijn gek op uitdagingen en hebben meer dan  25 jaar expertise in de Microsoft-stack en de best gekwalificeerde mensen. Wij helpen bedrijven in de bouwsector met uitdagingen omtrent medewerkerstevredenheid, welzijn, interne communicatie, informatie en kennisdeling. Ook werken wij met bekende namen als Klaverblad en Schoeller Allibert op het gebied van employee experience.