Macaw.nl/Events/Live events/Macaw x Microsoft: OpenAI Roadshow

Macaw x Microsoft presenteren: de OpenAI Roadshow

Ontdek de toepassingen voor jouw business met Microsoft en Macaw.

Is jouw organisatie nieuwsgierig naar OpenAI of hebben jullie al de eerste ideeën op de plank liggen om er zelf mee aan de slag te gaan? Tijdens de Open AI Roadshow touren Michel Heijman (Head of Technology, Macaw) en Jan Depping (Partner Technology Strategist Azure, Microsoft) door het land om organisaties met hun use cases te helpen. Maak ook de stap van brainstorm naar uitvoering en boek binnen enkele maanden jouw eerste successen met AI!

Programma

  • Opening door Microsoft: ontdek Microsoft’s roadmap van OpenAI en welke visie zij op onderwerpen als responsible AI hebben. Hoe ziet de toekomst eruit en welke impact zal dit hebben op jouw business?
  • Macaw: laat je inspireren door concrete use cases uit jouw branche die wij nu toepassen bij onze klanten. Zoals de OpenAI website chatbot en OpenAI content writer. 
  • Discussie: samen met jou hebben we tijdens deze dag slechts 1 doel voor ogen: zo snel mogelijk waarde creëren met AI en profiteren van deze nieuwe technologie. Hoe zet jou organisatie de eerste stap? We gaan er graag met je over in gesprek! 

Doel

Alleen brainstormen? Daar blijft het tijdens deze sessie niet bij. Samen met jou creëren we tijdens de roadshow 1 tot 3 concrete OpenAI use cases, die Macaw voor je kan implementeren. Deze use cases worden gekenmerkt door een korte implementatietijd en hoge impact op resultaten.

Investering

De investering voor deelname aan de OpenAI Roadshow bedraagt €495 voor een standaard sessie van 2 uur. Voor sessies op maat bieden wij een prijs op aanvraag, waarbij we het programma volledig afstemmen op jouw organisatie en uitdagingen.

Roadshow aanvragen

Vraag de roadshow vrijblijvend aan via ons digitale formulier. We stemmen het programma volledig af op jouw organisatie en uitdagingen middels een korte introducerende call.

Michel Heijman Power Platform

Vraag de OpenAI Roadshow aan

Wil jij sparren met onze Head of Technology, Michel Heijman, en Microsoft's OpenAI expert, Jan Depping? Vraag de roadshow aan voor jouw organisatie.
Nieuwsbericht

Efficiënter werken, klanten ontzorgen en processen verbeteren: de beste user cases uitgelicht

Al sinds de eerste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) staat Macaw vooraan om kennis op te doen en toe te passen bij klanten. Tijdens onze OpenAI Hackathon ontwikkelden onze experts 4 user cases die we toepassen bij onze klanten. Daarmee kunnen zij efficiënter werken, worden zij ontzorgt en optimaliseren zij processen. 

 

 

Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships?

Contact