Macaw.nl/Events/Webinars/Data Science

Zet data om in business value met Data Science

Hoe, maar ook vooral wáárom, begin je voor jouw organisatie met Data Science?

Data science
Hoe, maar ook vooral wáárom, begin je voor jouw organisatie met Data Science? Onze expert legt het in deze video uit en laat je zien hoe je data om zet in business value.

Nu beginnen is snel resultaten winnen

Data Science, ook wel bekend als Data Analytics, klinkt voor veel organisaties als een ingewikkeld concept. Vanuit zowel interne als externe bronnen worden steeds meer gegevens verzameld. Denk bijvoorbeeld aan leeftijd, geslacht en websitebezoeken van jouw bestaande en potentiële klanten. Voor vrijwel elke organisatie is het mogelijk om hier slimme voordelen mee te behalen. Maak jouw processen bijvoorbeeld efficiënter of verlaag je kosten. Een mooi vooruitzicht, maar hoe start je met profiteren van Data Science?

Zet data om in business value

Onze Data & Analytics expert, Sanne Menning, laat in dit webinar zien hoe je Data Science aanpakt binnen jouw organisatie. Ongeacht het aantal databronnen die jij in je bezit hebt, legt Sanne je uit hoe je kunt beginnen en bovenal wáárom je zou moeten beginnen. Want nu beginnen is snel resultaten winnen. Zet in jouw organisatie met behulp van Data Science data om in business value.

Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact
Contact