Macaw.nl/Nieuws/Techionista Academy & Macaw

Techionista en Macaw werken samen voor meer diversiteit in IT

‘Empowering women through technology’ – Techionista.

techionista en macaw

Techionista Academy & Macaw

Charlotte Bril, Edyta Piotrowska en Ieva Aleksonyte rondden onlangs hun opleiding aan de Techionista Academy af en begonnen direct daarna met hun IT-carrière bij Macaw als Data & Analytics Consultant. Zo werken Macaw en Techionista samen voor meer diversiteit in IT.

Vrouwen in IT

Techionista wil de positie van vrouwen op de arbeidsmarkt behouden en verstevigen. Daarom verrijken zij de skillset van vrouwen met ICT-skills. Dat kan met een masterclass van 1 dag, tijdens een bootcamp van een week of tijdens een intensieve opleiding van 3 maanden aan de Techionista Academy.

Martin ter Horst, Solution Centre Manager van het Data & Analytics team bij Macaw: “Dit jaar hebben wij ons als partner bij Techionista aangesloten en daar zijn we superblij mee. Niet alleen ondersteunen wij als Macaw de missie van Techionista van harte, we hebben ook zes goede nieuwe collega’s kunnen verwelkomen.” Benieuwd naar de opleiding? Lees meer op Technionista Acadamy.

Interview met de voormalig Techionista’s

Op donderdag 14 juli was een van de oprichtsters van Techionista, Vivianne Bendermacher, samen met een filmploeg bij Macaw aanwezig. Charlotte, Edyta, Ieva en Martin werden geïnterviewd over hun ervaring met Techionista en waarom zij uit alle werkgevers voor Macaw als werkgever hebben gekozen.

 

Ook op zoek naar een nieuwe uitdaging in IT?

Bekijk onze vacatures
Macaw denkt graag mee

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van onvergetelijke klantervaringen en verhoogde medewerkersproductiviteit. Weten hoe? Maak een afspraak of bel ons.

macaw nederland contact