Macaw.nl/Inspiratie/Nieuws/Macaw bekroond met advanced specialization voor ‘Analytics op Microsoft Azure’

Macaw bekroond met advanced specialization voor ‘Analytics op Microsoft Azure’

Macaw is de tweede Nederlandse organisatie die van Microsoft de advanced specialization voor ‘Analytics op Microsoft Azure heeft ontvangen.

advanced specialization
Hoofddorp, 29 juni 2021 – Macaw maakt vandaag bekend dat het de ‘Analytics op Microsoft Azure’ advanced specialization heeft ontvangen. De specialisatie is een validatie van de bekwaamheid van een partner in het plannen en het leveren van op maat gemaakte analytische oplossingen, volgens de best practices van Microsoft en de markt.

Alleen partners die voldoen aan strenge criteria op het gebied van klantsucces en gekwalificeerd personeel, en daarnaast een audit succesvol afronden, kunnen de Analytics on Microsoft Azure advanced specialization verdienen. De audit wordt door een externe partij uitgevoerd waarbij de plannings- en implementatiemethoden worden geanalyseerd.

Nu steeds meer bedrijven de waarde inzien van effectieve data- en analytics-strategieën, maar moeite hebben om deze te implementeren, zijn partners met bewezen ervaring in het leveren van op maat gemaakte Microsoft analytics-oplossingen met behulp van Azure Synapse Analytics, Azure Data Lake, Azure Data Factory en Azure Databricks goed gepositioneerd om deze kans te verzilveren.

Deze partners kunnen klanten helpen om oneindig schaalbare analytics-platforms beter in hun bedrijf te integreren om snel inzichten te verkrijgen uit al hun gegevens in datawarehouses en big data analytics-systemen.

“We zijn ontzettend blij met de Analytics op Microsoft Azure advanced specialization”, zegt Michel Heijman, Principal Lead bij Macaw. “Het bevestigt onze diepgaande ervaring met het implementeren van Azure cloudanalytics-diensten en onderscheidt ons van de concurrentie in een markt waarin we veel potentie zien. Wij helpen grootzakelijke bedrijven met innovatieve, veilige analytics-oplossingen die volledig op maat zijn gemaakt. In dat proces zien we een belangrijke adviserende rol voor ons weggelegd om klanten zo succesvol mogelijk te laten zijn en toekomstbestendig te maken.” 

Rodney Clark, Corporate Vice President, Global Partner Solutions, Channel Sales and Channel Chief bij Microsoft voegt daaraan toe: “De Analytics op Microsoft Azure advanced specialization zet de partners in de schijnwerpers die als meest capabel kunnen worden gezien als het gaat om het bouwen van transformatieve en veilige analytics-oplossingen op Azure. Macaw heeft duidelijk laten zien dat het zowel de vaardigheden als de ervaring heeft om onze klanten te helpen de kracht van inzicht te benutten en hun business op een schaalbare, veilige en kosteneffectieve manier te transformeren.”

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships? 

Lees meer
Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact