Macaw.nl/Actueel/Nieuws/Macaw behaalt Sitecore E-Commerce Specialisatie

Macaw behaalt Sitecore E-Commerce Specialisatie

Productgerichte partnerspecialisatie toegekend na afronding uitgebreid beoordelingsproces.

Hoofddorp, 23 september 2020 – Macaw, een toonaangevende aanbieder van digitale diensten, heeft van Sitecore®, de wereldwijde leider op het gebied van digital experience software, de specialisatie Sitecore Experience Commerce™ ontvangen.

Macaw, een Sitecore Platinum Partner, werd onderworpen aan een uitgebreide en praktijkgerichte beoordeling. Hierbij werden productvereisten geverifieerd en werd zowel gekeken naar de mogelijkheden om schaalbare oplossingen te creëren als naar klantsucces op het gebied van Sitecore Experience Commerce.

Het Sitecore Practice Specialization Framework (PSF) is een manier om de productvaardigheden en -capaciteiten van partners te accentueren. Via de specialisatiestatus kunnen Sitecore-klanten makkelijk een gespecialiseerde partner herkennen. Door met ze samen te werken, kunnen ze projectrisico’s verminderen om zo de ROI (Return On Investment) te maximaliseren.

“De geïntegreerde digital experience-oplossingen van Sitecore zetten wij in om bedrijven te helpen met hun digitale transformatieprojecten en ze te helpen hun doelen op het gebied van digitale marketing, sales en de klantervaring te realiseren,” zegt William van der Pijl, CEO van Macaw. “We zijn erg trots op deze erkenning van onze expertise in het leveren van innovatieve digital commerce-oplossingen op basis van Sitecore Experience Commerce. Het plaatst ons in een unieke positie in onze thuismarkten. We zijn namelijk de eerste platinum Sitecore partner actief op de Nederlandse en Duitse markt met deze specialisatie. Deze specialisatie biedt klanten een diepgaand kennis- en een hoog kwaliteitsniveau waardoor het risico op tijds- en budgetoverschrijdingen wordt verminderd en de time-to-market versneld. Wij helpen klanten en andere digitale bureaus graag met hun e-commerce-implementaties op basis van Sitecore Experience Commerce.”

“Sitecore heet Macaw van harte welkom in de lijst van partners die de Sitecore Experience Commerce specialisatie hebben gekregen. Deze prestatie weerspiegelt niet alleen een aanzienlijke investering van tijd en middelen, maar benadrukt ook een niveau van betrokkenheid dat zowel door Sitecore als door klanten wordt gewaardeerd en verwelkomd,” zegt David Holmes, VP, Global Sales and Partner Operations bij Sitecore.

Meer informatie over het Practice Specialization Framework Program is te vinden op het Sitecore Partner Network: https://partners.sitecore.com/.

Over Macaw

Toonaangevende aanbieder van digitale diensten, Macaw, combineert creativiteit, data en technologie om zijn klanten te helpen succesvol te zijn. De voorliefde van Macaw voor uitdagingen zorgt voor een unieke bedrijfscultuur. Door zakelijke inzichten te verbinden met de beste mensen en eersteklas technologie van zijn partners Microsoft en Sitecore, streeft Macaw naar de beste resultaten en realiseert het langetermijnrelaties met zijn klanten.

Macaw heeft een Great Place to Work-certificaat en staat op de zevende plaats in de ranglijst van 2020. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland en de kantoren in Duitsland en Litouwen helpen meer dan 350 medewerkers klanten als Heineken, ONVZ, ANWB, Levi’s en Henkel met digitale marketing & e-commerce, data & AI, werken in de cloud en geïntegreerde bedrijfsapplicaties. 

Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact
Contact