Macaw.nl/Actueel/Nieuws/Marc Lelijveld door Microsoft erkend als ‘FastTrack Recognized Solution Architect’

Marc Lelijveld door Microsoft erkend als ‘FastTrack Recognized Solution Architect’

26-jarige data- en AI-consultant bij Macaw een van de 33 bekroonde Power BI-experts en enige Nederlander met de prestigieuze ‘badge’

Hoofddorp, 12 april 2021 — De Microsoft Digital Transformation Platform groep heeft 33 Power BI-experts het 2021 FastTrack Recognized Solution Architect predicaat voor Power BI gegeven. De Nederlander Marc Lelijveld, die als data- en AI-consultant bij digitale dienstverlener Macaw werkt, maakt deel uit van deze selecte groep en mag de titel tot 30 juni 2022 dragen.

Expertise en ervaring

De prestigieuze erkenning wordt na een uitgebreid beoordelingsproces toegekend aan een solution architect die diepgaande kennis bezit van het Microsoft Power Platform en deze expertise inzet om hoogwaardige en waardevolle oplossingen voor klanten te creëren.

Er geldt een aantal voorwaarden om voor de erkenning in aanmerking te komen. Zo moet de architect worden voorgedragen door een Microsoft-partner en moet hij werken voor een partner met een Gold-certificering in Data Analytics MPN Competency. De genomineerde dient tenminste 2 jaar ervaring hebben met Power BI en minstens 5 jaar ervaring met Enterprise BI-oplossingen. Twee andere vereisten zijn de 2 jaar ervaring als een Enterprise BI-architect en een track record als lead architect voor minimaal 2 Power BI in-production implementaties met ten minste 200 actieve gebruikers. Daarnaast wordt gekeken naar de passie, vasthoudendheid en klantempathie van een kandidaat.

High potential

Lelijveld heeft in zijn korte carrière al een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Naast deze nieuwe FTRSA-erkenning is hij ook al twee jaar op rij Microsoft Most Valuable Professional (MVP) op het gebied van Data Platform.

Als een fan van en expert op het gebied van Power BI is deze Microsoft Data Platform MVP continu op zoek naar manieren en tools om data in actie om te zetten. Hij streeft naar de meeste optimale manier om functionaliteiten en diensten van het Power Platform in te zetten om bedrijven te helpen hun doelen te realiseren. Hij gelooft in gezamenlijk leren en draagt actief bij aan de Microsoft community door best practices, nieuwe Power BI-functionaliteiten en mogelijkheden te delen.

Lelijveld is verrast en verheugd met de benoeming: “Het betekent veel voor mij dat mijn naam op deze lijst prijkt naast enkele van mijn grote voorbeelden, zoals Reza Rad, Paul Turley en Prathy Kamasani! Deze mensen inspireren mij, en ik bewonder hun visie en hun kennisdeling.” Hij vervolgt met een paar woorden van dank: “Graag wil ik Microsoft, en in het bijzonder het productengineering- en het CAT-team bedanken voor de erkenning en het vertrouwen. Mijn werkgever Macaw ben ik dankbaar voor de steun en geboden kansen om mijn kennis en ervaring uit te breiden en mijn expertise te tonen, en de opdrachtgevers voor het vertrouwen en de kansen om te laten zien wat ik kan, en om zoiets leuks te kunnen doen, namelijk via technologie problemen op te lossen en ze helpen succesvol te zijn.”

Meer informatie

Wil je meer informatie over data, analytics en AI, onze oplossingen of diensten, neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag verder!

Ook op de website van Marc is meer informatie te vinden over alles wat met data en AI op basis van Microsoft-technologie heeft te maken.  

eNewsletter

Altijd op de hoogte van Digital Transformation, Customer Experience, Employee Empowerment en IT? Schrijf je in voor onze eNewsletter.

Ontvang de eNewsletter
Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact