Macaw.nl/Inspiratie/Nieuws/Macawers winnen Sitecore Most Valuable Professional award 

Macawers winnen Sitecore Most Valuable Professional award 

Sitecore Most Valuable Professionals worden erkend voor hun toewijding aan de Sitecore-community.

Ronald van der Plas en Serge van den Oever zijn door onze partner Sitecore uitgeroepen tot een Most Valuable Professional (MVP) in de categorie ‘Technology’. Ze maken deel uit van een selecte groep wereldwijd van 147 personen die door Sitecore tot Technology MVP zijn benoemd. 

Het MVP-programma erkent professionals binnen de Sitecore-community die hun talent en expertise actief inzetten om anderen te helpen Sitecore-producten optimaal te benutten voor het leveren van uitstekende klantervaringen. Van de meer dan 16.000 gecertificeerde ontwikkelaars en meer dan 30.000 actieve deelnemers aan de community, vormen de 247 MVP’s een elitegroep. De MVP’s (waarvan 69 in de categorie ‘Ambassador’, 31 in de categorie ‘Strategy’ en 147 in de categorie ‘Technology’) werden geselecteerd op basis van de kwaliteit, kwantiteit en impact van hun bijdragen afgelopen jaar. Bijvoorbeeld door het delen van productexpertise en de bedrevenheid in het Sitecore-platform om zowel partners als klanten te ondersteunen.  

Macaw is sinds 2016 een Sitecore Platinum Implementation Partner en helpt bedrijven met innovatieve digital commerce-oplossingen op basis van Sitecore-technologie zodat ze gebruikers gepersonaliseerde ervaringen kunnen bieden. Met succes. Zo getuigen de verschillende awards en succesverhalen. Daarnaast beweegt Macaw zich in de voorhoede van de markt en was het de eerste Sitecore Platinum partner actief op de Nederlandse en Duitse markt met de specialisatie Sitecore Experience Commerce. 
 
‘We zijn ongelooflijk trots op Serge en Ronald’, zegt Ton Mulleneers, Managing Director bij Macaw Nederland. ‘Hun toewijding, passie en kennis zijn een voorbeeld van hoe we binnen Macaw klanten succesvol maken; ze helpen innoveren in het tijdperk van AI; voortdurend leren en ontwikkelen stimuleren; en samenwerken om het beste resultaat te behalen. Deze erkenning weerspiegelt ons streven om voorop te blijven lopen op het gebied van digitalexperiencetechnologie en gebruik te maken van de expertise van ons getalenteerde team.’ 

Serge van den Oever, technologie consultant bij Macaw zegt over het winnen van de award: ‘Ik ben blij met de erkenning, en dat ik deel mag uitmaken van zo’n geweldige community. Dankzij het MVP-schap heb ik direct toegang tot alle benodigde informatie en ben ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen we klanten beter helpen keuzes binnen een project te maken.’ 

Ronald van der Plas, technical service lead bij Macaw, voegt hieraan toe: ‘Geweldig! Ik voel me vereerd en dankbaar dat ik weer benoemd ben tot Sitecore MVP. Felicitaties aan alle mede MVP’s en natuurlijk in het bijzonder aan mijn collega Serge. Dank aan de Sitecore-community en Macaw voor hun steun. Ik hoop dat ik de community nog vele jaren mag helpen, en kijk uit naar de Europese SUGCON in april.’ 
 
Lees meer over het MVP-programma op de Sitecore MVP-site. 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Macaw werkt met talenten vanuit Nederland, Duitsland en Litouwen aan uitdagende projecten bij grote en middelgrote organisaties. En met succes! Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Neem eens een kijkje bij onze vacatures of maak een afspraak voor een (virtueel) kopje koffie. 

Vacatures
Partnerships

Sitecore & Macaw: Platinum Implementation Partnership

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Sitecore partner? Als Platinum Implementatie Partner beschikt Macaw over diepgaande expertise, de best gekwalificeerde medewerkers en uitgebreide ervaring met toonaangevende ondernemingen zoals Heineken en Schmitz Cargobull. Hiermee zetten we voor iedere opdrachtgever de beste oplossing neer!

Contact