Macaw.nl/Actueel/Nieuws/Macaw benoemt Ton Mulleneers tot Managing Director

Macaw benoemt Ton Mulleneers tot Managing Director

Hoofddorp, 13 juni 2023 — Digitale dienstverlener Macaw heeft Ton Mulleneers aangesteld als managing director voor Nederland. Met de aanstelling wil Macaw zijn positie in de markt versterken. Mulleneers (53) is gedreven om succes te boeken door klanten waarde te bieden met innovatieve en impactvolle strategieën en oplossingen. Daarnaast wil hij van Macaw een nog betere plek maken om voor te werken, en streeft hij ernaar om het bedrijf verder te laten groeien.

Ton Mulleneers heeft uitgebreide ervaring in de IT-industrie. Voor zijn komst naar Macaw was Mulleneers operationeel directeur bij Ordina, verantwoordelijk voor het optimaliseren van de bedrijfsresultaten, het coachen en begeleiden van verschillende managementteams om te excelleren en het bieden van ‘content leadership’ voor een handvol klanten. Als lid van het ‘executive committee’ van Ordina hielp hij bij het vormgeven van de strategieën voor 2022 en 2026. 

Macaw is al bijna 30 jaar actief in Nederland en is een van de toonaangevende bedrijven met een krachtig potentieel doordat het een combinatie is van een systeemintegrator en een digitaal bureau. Door creativiteit, data en technologie te combineren, helpt Macaw bedrijven hun digitale transformatie te versnellen. Alle processen van de customer journey worden ondersteund, van advies en strategie tot levering en implementatie. 

Over zijn aanstelling zegt Mulleneers: ‘Ik ben bij Macaw gaan werken omdat ik geloof in de kracht van het combineren van data, technologie en creativiteit om de beste klantervaring en echte digitale transformatie te realiseren. En nog belangrijker, de manier van werken is team- en resultaatgericht. Ik vind het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen financiële bedrijfsdoelstellingen en menselijke overwegingen, omdat werk ook betekenis moet geven aan mensen. Met veel plezier en enthousiasme kijk ik uit naar de komende periode.’ 

‘We zijn trots en enthousiast dat Ton deze uitdaging heeft aangenomen’, zegt Johan Taams, CEO van Macaw. ‘Hij brengt bewezen leiderschapskwaliteiten en een succesvolle staat van dienst mee om waarde te creëren, de organisatie verder te ontwikkelen en te laten groeien, en goed presterende teams te creëren die worden gedreven door effectiviteit en productiviteit waarbij elk teamlid wordt aangemoedigd om zichzelf uit te dagen. Ik bewonder zijn gedrevenheid en doelgerichtheid zonder de menselijke dimensie uit het oog te verliezen. Evenals zijn passie voor innovatie en IT.’

Mulleneers maakt deel uit van het leiderschapsteam en rapporteert aan CEO Johan Taams.  

Over Macaw   

Digitale dienstverlener Macaw helpt bedrijven met oplossingen en diensten op het gebied van digitale marketing (campagnes, social media, influencer- en contentmarketing), experience platform en e-commerce, data en AI, business en cloudapplicaties en de digitale werkplek. Macaw combineert creativiteit, data en technologie om bedrijven te helpen hun digitale transformatie te versnellen. Macaw is gespecialiseerd in de softwareoplossingen van Microsoft en Sitecore. Hierdoor kunnen klanten profiteren van de eersteklas technologie en de brede kennis en ervaring van de circa 500 medewerkers die vanuit het hoofdkantoor in Nederland, maar ook vanuit kantoren in Duitsland en Litouwen klanten als Heineken, Smurfit Kappa, VGZ, Volkswagen Pon Financial Services, Henkel en L’Oréal helpen succesvol te zijn.        

De voorliefde vanMacawvooruitdagingen is een belangrijk onderdeel van de unieke bedrijfscultuur. En het bedrijf staat al jaren hoog op de ranglijst van GreatPlacetoWork.
 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Macaw werkt met 500 Macawers vanuit Nederland, Duitsland en Litouwen aan uitdagende projecten bij grote en middelgrote organisaties. En met succes! Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Neem eens een kijkje bij onze vacatures of maak een afspraak voor een (virtueel) kopje koffie.

Vacatures
Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact
Contact