Macaw.nl/Nieuws/Macaw bij VNO-NCW event

Macaw bij VNO-NCW event: Blockchain in de digitale wereld

Jack Klaassen, Director Operations & Innovation bij Macaw, vertelt ondernemers uit regio west over de ontwikkelingen in Blockchain.

9 juli, Delft – Blockchain, crypto’s en bitcoin. Voor menig MKB ondernemer nieuwe begrippen die van invloed zijn op de markt. Om haar leden een kijkje in de snel ontwikkelende wereld van Blockchain te geven, organiseert ondernemersnetwerk VNO-NCW vandaag de themamiddag ‘Blockchain in de digitale transformatie’. Macaw Director Operations & Innovation, Jack Klaassen, is van de partij als gastspreker en kijkt met de ondernemers naar hun vragen en praktijkcases.

Inleiding in Blockchain door Jack

Jack Klaassen geeft met zijn presentatie op een laagdrempelige wijze inzicht in de basis principes van Blockchain. Wat is de impact van Blockchain op de huidige wijze waarmee we gebruik maken van het ‘Grootboek’? Jack neemt de aanwezigen mee in de historie van het uitwisselen van waarde, en schept een beeld van de kansen die Blockchain bedrijven biedt. Ook gaat hij in op de impact die Blockchain zal hebben op de toekomstige manier van samenwerken en de effecten ervan op onderwerpen als Industry 4.0. Aljosja Beije, Logistics and Technology lead bij Blocklab, laat vervolgens zien op welke wijze hier vandaag de dag invulling aan gegeven wordt met de business case: Logistiek & Energie.

VNO-NCW duikt de Blockchain technologie in

Tijdens deze inspirerende middag biedt VNO-NCW haar leden de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste technologische ontwikkelingen en hoe dit een impact zal hebben op hun organisaties. Hoe kun je hier als bedrijf op inspelen en de vruchten van plukken? Door in contact te komen met de kennis en ervaring van koplopers in de markt, schept het ondernemersnetwerk mogelijkheden voor toekomstig succes. Lees meer over het event via vno-ncw.nl.

Enterprise Blockchain bij Macaw

De afgelopen 2 jaar werkte Macaw nauw samen met de product-teams van Microsoft aan de opbouw van Blockchain competenties. Hierbij richt Macaw zich specifiek op de realisatie van Enterprise Blockchain oplossingen. Hierdoor zij we in staat om organisaties optimaal te faciliteren en adviseren in hun Blockchain ambities. Dit doen we in multidisciplinaire teams, van ideation naar pilot, en van het opzetten tot beheren van consortia.

Benieuwd wat Macaw hierin voor jouw organisatie kan betekenen? Neem voor meer informatie contact op met onze Blockchain experts.

Meer over Enterprise Blockchain

Heb je een vraag over Blockchain? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder.

Direct contact
Macaw denkt graag mee

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van onvergetelijke klantervaringen en verhoogde medewerkersproductiviteit. Weten hoe? Maak een afspraak of bel ons.

macaw nederland contact