Macaw.nl/Webinars/Governance Power Platform

Governance Power Platform

Aan de slag met governance binnen het Power Platform? Schrijf je in voor het webinar en leer welke stappen je kunt ondernemen om het platform optimaal tot zijn recht te laten komen.

power platform governance

Power Platform: het no/low code platform voor de business

No/low code platformen zijn er om de business de mogelijkheid te geven om hun processen om te bouwen naar Apps. Het Microsoft Power Platform is daar een perfect voorbeeld van, het platform waar de ‘citizen developer’ laagdrempelig zijn eigen applicaties kan maken. Aan de andere kant is het platform geschikt voor de pro-developers, die grote voordelen zien in het ontsluiten van data uit legacy systemen en applicaties vervangen of samenvoegen met behulp van no/low code. Met deze twee bloedgroepen hebben IT medewerkers wat betreft het Power Platform te maken. Zij willen bij voorkeur in control blijven zonder de creativiteit van de gebruikers te dempen.

Heineken aan het woord over het Power Platform

In dit webinar vertelt de HEINEKEN product owner van het Power Platform hoe hij is omgegaan met de uitdagingen op het gebied van governance en monitoring. Ervaar welke antwoorden hij heeft op vragen als: Hoe houdt IT het platform onder controle? Ben je in staat om te monitoren wat iedereen aan het bouwen is? Hoe voorkom je dat vertrouwelijke data op straat komt te liggen? Welke processen liggen er klaar om deze stroom van nieuwe applicaties op te vangen? En wie zorgt er voor support op de lange termijn?

Webinar Take-aways

Leer in deze sessie hoe je als organisatie snel met governance aan de slag kunt en welke stappen je moet nemen om het Power Platform optimaal tot zijn recht te laten komen en je digitale transformatie te versnellen. Schrijf je kosteloos in voor het webinar.

Praktische informatie

  • Datum: dinsdag 28 januari 2020
  • Tijd: 11:00 – 12:00
  • Organisator: Macaw & Microsoft.
  • Expert: Michel Heijman, Principal Consultant bij Macaw
  • Expert: Jan Klaver, Product owner Power Platform bij HEINEKEN
  • Expert: Matthijs van der Linden, Business Apps Specialist bij Microsoft
Schrijf je kosteloos in

28 januari 2019
11:00 – 12:00

Schikt het tijdstip niet? Schrijf je alsnog in en ontvang na afloop automatisch de opname van het webinar en kijk deze terug wanneer het jou uitkomt.

Inschrijven
Macaw denkt graag mee

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van onvergetelijke klantervaringen en verhoogde medewerkersproductiviteit. Weten hoe? Maak een afspraak of bel ons.