Macaw.nl/Events/Workshops/Microsoft & Macaw: App In A Day workshops

Microsoft & Macaw: App In A Day workshops

Bouw je eigen business-apps: in één dag zelf een bruikbare app voor je organisatie.

Wat is de App in a Day workshop?

Met App in a Day stel je -zonder tussenkomst van IT- relevante business-apps samen. Het Microsoft Power Platform (o.a. PowerApps en Model Driven Apps op basis van de Common Data Service ) maakt het mogelijk om zelf bruikbare apps te bouwen die je direct kunt toepassen. Zónder dat daar enige code aan te pas komt.

Tijdens de App In A Day workshop ga je zelf aan de slag met het Power Platform onder begeleiding van Microsoft en Macaw experts. Leer hoe je binnen één dag zelfstandig een bruikbare app kunt samenstellen die je direct in je organisatie kunt toepassen.

Benieuwd hoe andere deelnemers de dag ervaren hebben? Lees het nieuwsbericht van App In A Day.

App In A Day: Microsoft & Macaw

Macaw is door Microsoft geselecteerd als enige (!) partner in Nederland voor App in a Day. Onze experts zijn opgeleid door Microsoft om deze training te geven. Bovendien is Macaw het afgelopen jaar nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van dit vernieuwde platform. We kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten: Microsoft zet groot in op het nieuwe platform. Macaw verwacht dat het een cruciale rol gaat spelen in de ontwikkeling van de businessplatformen van Microsoft. De workshop is een ideale kans om nu al te profiteren van onze kennis over dit platform.

Aankomende workshops & data

In verband met het coronavirus zijn alle fysieke locaties vervangen door virtuele evenementen.

Aankomende workshops:

09:00 – 11:00 Instructies en demo
11:00 – 15:00 Aan de slag met je eigen PowerApp
15:00 – 17:00 Demo’s van de resultaten en Q&A

 

Heb je een vraag? Neem contact op, we helpen je graag verder.
Rick Veenendaal
Rick Veenendaal
SDR bij Macaw
Stel een vraag
Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact