Macaw.nl/Events/Workshops/Microsoft & Macaw: App In A Day workshops

App in a Day: bouw in één dag een business app voor jouw organisatie

Ben jij overtuigd van de kracht van het Power Platform en nieuwsgierig hoe je dit voor jouw organisatie toepast? Ervaar het gebruik van de Power Apps en Power Automate technologieën van het Power Platform tijdens onze App in a Day workshop. Vraag vandaag nog jouw gratis deelname aan en bouw in één dag een business app!

Ervaar het Power Platform tijdens App in a Day

Met het Power Platform zet de business razendsnel handmatige en tijdrovende processen om in digitale oplossingen en analyseer je gemakkelijk bergen data die je voorheen in Excel opvoerde. Het is de driver van innovatie voor menig organisatie. Benieuwd hoe je dit platform inzet voor jouw organisatie?

Tijdens de App in a Day workshop maak je kennis met de Power Apps en Power Automate technologieën van het Power Platform. Onder begeleiding van Microsoft en Macaw experts bouw je binnen één dag een business app die je direct kunt toepassen voor jouw organisatie. En dit alles zonder ingewikkelde codes te schrijven. Versnel je kennis van de Microsoft Stack en vraag jouw kosteloze deelname aan voor deze interactieve workshop. 

Take aways van de workshop

 • Hands on kennis van het Power Platform
 • Een business app voor jouw organisatie – toegepast op jouw eigen business case.
 • Kennis van op maat gemaakte apps voor verschillende devices
 • Je leert hoe je apps veilig binnen je organisatie laat draaien en hoe je deze intern deelt.

Data 

 • Op aanvraag. 

Praktische informatie

Kosten: €3.200.
Locatie: In overleg.
Programma:

 • 09:00 – 11:00: instructies en demo.
 • 11:00 – 15:00: aan de slag met je eigen Power App.
 • 15:00 – 17:00: demo’s van de resultaten en Q&A.

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Macaw is niet alleen gecertificeerd partner van Microsoft voor de App in a Day workshops, maar ook voor RPA in a Day en Virtual Agents in a Day. Als Microsoft Gold partner zijn we overtuigd van de kracht van het Power Platform en zien we dit als een belangrijk onderdeel van de digitale transformatie. Macaw omarmt het platform sinds dag één en is nauw betrokken bij de doorontwikkeling. We hebben inmiddels veel succesvolle projecten afgerond waarbij het Power Platform centraal staat; Tata Steel, BNG Bank, Unive, Imbema, BAM, en meer. De workshops zijn dan ook een ideale kans om te profiteren van onze kennis en best practices!

Wat vonden anderen van de App in a Day workshop?

Meer dan 100 organisaties maakten al kennis met het Power Platform tijdens de workshops. Benieuwd hoe andere deelnemers de dag ervaren hebben? Lees hoe DEEN Supermarkten een succes maakte van hun App in a Day of lees onderstaand enkele reacties van deelnemers.

 • “De workshop is een fijne, laagdrempelige manier om kennis te maken met PowerApps. Doordat we direct zelf aan de slag mochten, ontdek je snel welke mogelijkheden het platform te bieden heeft. Gedurende de dag ontdekte ik de gebruiksvriendelijkheid van de tool en de potentie om praktische bedrijfsprocessen eenvoudig te digitaliseren. Ik ging vol inspiratie naar huis!” Vera Crijns | Business Analyst, Quooker

 • “Goede opzet, enthousiaste medewerkers die goed en geduldig kunnen uitleggen.  Veel geleerd en inspiratie opgedaan, het idee om dit met andere IT experts van andere bedrijven te doen in een informele opzet maakte het tot een zeer geslaagde dag! Ook het ontvangst in het mooie kantoor, de open en vriendelijke houding van iedereen maakte het dat het niet voelde als een typisch verkooppitch of saaie trainingsdag , maar tot een echte (intieme) kennismaking met Macaw en een enerverende dag.”
  Rutger Vink | Workspace & Desktop Architect, Makro

 • “Macaw heeft ons in één dag kennis laten maken met het nieuwe veelbelovende Business Application Platform van Microsoft. Dit platform biedt ons veel mogelijkheden om low/no code oplossingen te realiseren die onze business enablen klanten beter te ondersteunen en besparingen te realiseren. Perfect georganiseerd!”
  Ferry Bouman | Tech Lead Office 365, Eneco

 • “De workshop App in a Day heeft ons in een korte tijd veel inzichten gegeven over de mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid van PowerApps. Door zelf aan te slag te gaan met de verschillende modules is de samenhang en toepassing gelijk praktisch zichtbaar geworden. Ik had al enkele ideeën, maar deze workshop heeft mij veel extra inspiratie gegeven!”
  Pervin Demirtekin | Digitale Transformatie Manager

Vragen?

Onze experts helpen je graag verder. Bel ons op 023 - 2060600 of stel je vraag via ons digitale contactformulier.
Macaw | Digitale Partner

Jouw gids in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact