Macaw.nl/Inspiratie/Nieuws/Macaw genomineerd voor Computable Award 2020

Computable Award 2020: And the winner is...

Macaw is twee maal genomineerd voor een Computable Award 2020 en vanavond weten we of we in de prijzen vallen.

macaw nederland
Vanavond is het zover! De Computable Awards worden in SCALA, het grootste coronaproof theater van Nederland, uitgereikt aan de winnaars.

175 nominaties verdeeld over twintig categorieën strijden om de winst: het mee naar huis nemen van de award en een eervolle vermelding. In negentien categorieën bepalen de stemmen van het publiek en een jury wie er wint. Beide tellen voor 50 procent mee. In de categorie partnerproject bepaalt het publiek voor de volle 100 procent wie er wint.

Twee nominaties voor Macaw

We zijn ontzettend trots dat we maar liefst twee nominaties in de wacht hebben gesleept. In de categorie digitale innovatie strijdt het project Discover-V met negen andere projecten om de eerste positie. Voor Vecozo, het landelijk communicatiepunt voor de zorg, realiseerden we samen met MicrosoftInfo SupportCloudNation en INNVOLVE een veilig en compliant platform. Lees hier meer over de case.

Onze andere nominatie is voor het Joint Decision Support-project met Maasstad Ziekenhuis & Microsoft. Met een multidisciplinair team én patiënten verbeterden we de communicatie en samenwerking tussen artsen en patiënten. Dit project dingt in de categorie digitale transformatie mee om de award. Meer informatie over de case is beschikbaar op de site van Computable.

Live de uitreiking volgen

Het is mogelijk de uitreiking live te volgen, via Computable.nl/live. De avond start om 20.30 uur. Het draait natuurlijk allemaal om de uitreiking van de prijzen, maar tussendoor vinden diverse interviews plaats met interessante experts die onder andere ingaan op het thema van deze 2020-editie: changing times. De avond wordt afgesloten met een speciale act. 

 

Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact