Macaw.nl/Actueel/Nieuws/Macaw genomineerd voor Computable Award 2020

Computable Award 2020: And the winner is...

Macaw is twee maal genomineerd voor een Computable Award 2020 en vanavond weten we of we in de prijzen vallen.

macaw nederland
Vanavond is het zover! De Computable Awards worden in SCALA, het grootste coronaproof theater van Nederland, uitgereikt aan de winnaars.

175 nominaties verdeeld over twintig categorieën strijden om de winst: het mee naar huis nemen van de award en een eervolle vermelding. In negentien categorieën bepalen de stemmen van het publiek en een jury wie er wint. Beide tellen voor 50 procent mee. In de categorie partnerproject bepaalt het publiek voor de volle 100 procent wie er wint.

Twee nominaties voor Macaw

We zijn ontzettend trots dat we maar liefst twee nominaties in de wacht hebben gesleept. In de categorie digitale innovatie strijdt het project Discover-V met negen andere projecten om de eerste positie. Voor Vecozo, het landelijk communicatiepunt voor de zorg, realiseerden we samen met MicrosoftInfo SupportCloudNation en INNVOLVE een veilig en compliant platform. Lees hier meer over de case.

Onze andere nominatie is voor het Joint Decision Support-project met Maasstad Ziekenhuis & Microsoft. Met een multidisciplinair team én patiënten verbeterden we de communicatie en samenwerking tussen artsen en patiënten. Dit project dingt in de categorie digitale transformatie mee om de award. Meer informatie over de case is beschikbaar op de site van Computable.

Live de uitreiking volgen

Het is mogelijk de uitreiking live te volgen, via Computable.nl/live. De avond start om 20.30 uur. Het draait natuurlijk allemaal om de uitreiking van de prijzen, maar tussendoor vinden diverse interviews plaats met interessante experts die onder andere ingaan op het thema van deze 2020-editie: changing times. De avond wordt afgesloten met een speciale act. 

 

Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact
Contact