Macaw.nl/Actueel/Nieuws/Macaw ondertekent Microsoft Partner Plegde om een betere toekomst te realiseren

Macaw ondertekent Microsoft Partner Plegde om een betere toekomst te realiseren

Wij hebben de Microsoft Partner Pledge ondertekend! Vol overtuiging en passie sluiten wij ons aan bij het streven van Microsoft naar een betere toekomst via innovatieve en transformatieve tech.

Als Microsoft Gold Partner bekroond met verschillende advanced specializations, omarmen we niet alleen Microsoft-technologie, we zijn ambassadeurs. We delen dezelfde visie, passie en hetzelfde doel. We zijn allebei bevlogen over de rol van transformatieve technologie. Over de impact die het heeft op zowel klanten als werknemers, en de verandering die het kan faciliteren en door van de wereld een betere plek te maken.

Partnership

Als we kijken naar onze vijf kernwaarden: innovatie, uitmuntendheid, rechtvaardigheid, eigenaarschap en passie, zien we dit terug in ons partnerschap met Microsoft. Dankzij hun baanbrekende technologieën is het een van de absolute grootmachten van de tech-wereld. In oktober 2021 werd zelfs bekend dat Microsoft Apple is gepasseerd in beurswaarde, waardoor het ’s werelds meest waardevolle beursgenoteerde bedrijf werd. Een grote prestatie!

Met de gedeelde visie en toewijding aan klanten, was het voor ons vanzelfsprekend om de onlangs geïntroduceerde Partner Pledge van Microsoft te ondertekenen. De Partner Pledge is een intentieverklaring waarin Microsoft zijn partners, zoals Macaw, vraagt om zich aan te sluiten bij een gezamenlijk streven om technologie in te zetten als een kracht voor het goede.

Doelstellingen

Met het ondertekenen van de ‘pledge’, beloven we om met Microsoft aan de volgende vier doelen te werken:

  1. Digitale vaardigheden stimuleren.
  2. De diversiteit van het technologische personeelsbestand verbeteren.
  3. Artificial Intelligence (AI) op een verantwoorde en ethische manier ontwikkelen en inzetten.
  4. Bijdragen aan een ecologisch duurzame toekomst.

“Wij hebben deze vier onderwerpen ook al lange tijd op onze agenda staan, en we zijn trots en enthousiast om deel uit te maken van dit streven van Microsoft”, zegt Ronald van Es, People Officer bij Macaw. “Door hier samen aan te werken zal de impact alleen maar groter zijn.”

Altijd op de hoogte van Digital Transformation, Customer Experience, Employee Empowerment en IT? Schrijf je in voor onze eNewsletter.

Ontvang de eNewsletter
Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships?

Contact