Macaw.nl/Actueel/Nieuws/Macaw Sitecore MVPs

Macaw presenteert met trots twee nieuwe Sitecore MVP's

Sitecore Most Valuable Professionals worden erkend voor hun toewijding aan de Sitecore-community

Hoofddorp, 29 januari 2021 – IT-dienstverlener Macaw maakt bekend dat twee van zijn technologieconsultants door Sitecore zijn benoemd tot een 2021 Most Valuable Professional (MVP) in de categorie ‘Technology’. Serge van den Oever en Ronald van der Plas bevinden zich onder de 170 Technology MVP’s wereldwijd die in het 15e jaar van het programma de titel hebben gekregen.

Sitecore MVP

Een MVP wordt gekozen vanwege zijn expertise van de Sitecore producten, zijn waardevolle bijdrage aan de community en het bieden van een uitstekende klantervaring. De community bestaat uit 12.000 gecertificeerde ontwikkelaars en meer dan 20.000 actieve deelnemers.

Challenge accepted

“Sitecore ontving de grootste kapitaalinvestering ooit in marketingtechnologie, en dat is voor ons een bevestiging van onze strategie om ons te richten op een partnerschap met deze wereldwijde leider in digital experience management software”, zegt William van der Pijl, CEO bij Macaw. “We zijn erg trots dat we ons Sitecore MVP team verder kunnen uitbreiden om onze klanten nog beter te kunnen helpen. Hun toewijding, ervaring en kennis springen er echt uit en het is inspirerend te zien hoe ver hun passie reikt. Met Serge, een van onze meest senior technische consultants en een fervent blogger voor de tech community, en Ronald, die Sitecore Content Hub volledig heeft omarmd, zijn we uniek gepositioneerd om elke uitdaging in marketingtechnologie aan te gaan. Onze bedrijfsslogan is niet voor niets: challenged accepted.”

Digitale transformatie

Macaw is sinds 2016 een Sitecore Platinum Implementation Partner en biedt innovatieve digital commerce oplossingen op basis van Sitecore-technologie om bedrijven te ondersteunen in hun digitale transformatie en om hen te helpen hun digitale marketing, sales en customer experience doelstellingen te realiseren. De IT-dienstverlener, met een hoofdkantoor in Nederland en kantoren in Duitsland en Litouwen, heeft expertise op het gebied van digitale marketing, e-commerce, marketing automation en marketing intelligence. In september 2020 was het de eerste Sitecore Platinum partner actief op de Nederlandse en Duitse markt die de specialisatie Sitecore Experience Commerce™ kreeg.  

Toewijding en kennis

“De 2021 Sitecore MVP’s bestaan uit fantastische individuen die tijdens een moeilijk jaar waarin geen ruimte was voor ‘in-person engagement’ een ongelooflijke toewijding hebben getoond aan de Sitecore community”, zegt Tom De Ridder, CTO van Sitecore. “De 284 MVP’s hebben de handen uit de mouwen gestoken om via virtuele kanalen hun kennis en inzichten met de community te delen. We zijn bijzonder verheugd om met deze groep het 15e jaar van het programma te vieren.”

Meer informatie over het MVP Programma is te vinden op de Sitecore MVP site.

Over Macaw 

IT-dienstverlener Macaw helpt grootzakelijke bedrijven met oplossingen en diensten op het gebied van digitale marketing & e-commerce, data & AI, werken in de cloud en geïntegreerde bedrijfsapplicaties. Macaw heeft zich gespecialiseerd in de softwareoplossingen van Microsoft en Sitecore. Klanten kunnen hierdoor profiteren van eersteklas technologie en de uitgebreide kennis en ervaring van de ruim 350 medewerkers die vanuit het hoofdkantoor in Nederland en de kantoren in Duitsland en Litouwen klanten als Heineken, Henkel, Levi’s en ONVZ helpen succesvol te zijn.

De voorliefde van Macaw voor uitdagingen zorgt voor een unieke bedrijfscultuur. En het bedrijf staat al jarenlang hoog in de Great Place to Work-ranglijst. Lees meer over ons.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Macaw werkt met 370 Macawers vanuit Nederland, Duitsland en Litouwen aan uitdagende projecten bij grote en middelgrote organisaties. En met succes! Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Neem eens een kijkje bij onze vacatures of maak een afspraak voor een (virtueel) kopje koffie. 

Vacatures
Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact
Contact