Macaw.nl/Inspiratie/Nieuws/Macaw stijgt naar plek 5 in Emerce 100-ranking

Macaw stijgt naar plek 5 in Emerce 100-ranking

Deze plek hebben we te danken aan onze klanten, die we graag willen bedanken voor hun vertrouwen en de mooie en uitdagende opdrachten, en aan onze medewerkers. Dankzij hun passie, kennis, creativiteit en gebundelde krachten komen de meest waardevolle oplossingen tot stand.

We hangen de vlag uit! We zijn namelijk ontzettend trots op onze top-5-notering in de Emerce 100, een jaarlijks onafhankelijk onderzoek van Emerce en Motivaction naar de belangrijkste spelers in de e-business. In de categorie ‘Digital Agency Fullservice Groot’ stegen we ten opzichte van vorig jaar maar liefst 15 plekken en zijn we beloond met 5 sterren. Deze plek hebben we te danken aan onze klanten, die we graag willen bedanken voor hun vertrouwen en de mooie en uitdagende opdrachten, en aan onze medewerkers. Dankzij hun passie, kennis, creativiteit en gebundelde krachten komen de meest waardevolle oplossingen tot stand.

Digitale dienstverlener

Met 450 medewerkers in Nederland, Duitsland en Litouwen zijn we een mooie combinatie tussen een digitaal bureau en een system integrator. Naast alle creatieve diensten voor de beste ‘digital experience’ leveren we een compleet technisch portfolio om grootzakelijke bedrijven te helpen hun digitale transformatie te versnellen.

We love challenges

Onze slogan luidt ‘We love challenges’ en deze voorliefde voor uitdagingen zorgt voor een unieke bedrijfscultuur en onderscheidende marktpositie. “Bedrijven kloppen bij ons aan omdat ze een complexe opdracht hebben”, aldus William van der Pijl, CEO van Macaw. “Bij ons draait alles om teamwork, kennis delen, klanten toegevoegde waarde bieden en samen iets bereiken. Dit leidt er toe dat de slimste en meest creatieve koppen met verschillende expertisen hun krachten bundelen en met behulp van innovatieve technologie impact maken en resultaat boeken.”

Macaw zou Macaw niet zijn als we in alles onze slogan uitdragen en ons steeds verder willen verbeteren. We willen klanten helpen hun digitale transformatie te versnellen. Een complex traject waarin wij excelleren. Daag jij ons uit?

eNewsletter

Altijd op de hoogte van Digital Transformation, Customer Experience, Employee Empowerment en IT? Schrijf je in voor onze eNewsletter.

Ontvang de eNewsletter
Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact