Macaw.nl/Actueel/Nieuws/Macaw stijgt naar plek 5 in Emerce 100-ranking

Macaw stijgt naar plek 5 in Emerce 100-ranking

Deze plek hebben we te danken aan onze klanten, die we graag willen bedanken voor hun vertrouwen en de mooie en uitdagende opdrachten, en aan onze medewerkers. Dankzij hun passie, kennis, creativiteit en gebundelde krachten komen de meest waardevolle oplossingen tot stand.

We hangen de vlag uit! We zijn namelijk ontzettend trots op onze top-5-notering in de Emerce 100, een jaarlijks onafhankelijk onderzoek van Emerce en Motivaction naar de belangrijkste spelers in de e-business. In de categorie ‘Digital Agency Fullservice Groot’ stegen we ten opzichte van vorig jaar maar liefst 15 plekken en zijn we beloond met 5 sterren. Deze plek hebben we te danken aan onze klanten, die we graag willen bedanken voor hun vertrouwen en de mooie en uitdagende opdrachten, en aan onze medewerkers. Dankzij hun passie, kennis, creativiteit en gebundelde krachten komen de meest waardevolle oplossingen tot stand.

Digitale dienstverlener

Met 450 medewerkers in Nederland, Duitsland en Litouwen zijn we een mooie combinatie tussen een digitaal bureau en een system integrator. Naast alle creatieve diensten voor de beste ‘digital experience’ leveren we een compleet technisch portfolio om grootzakelijke bedrijven te helpen hun digitale transformatie te versnellen.

We love challenges

Onze slogan luidt ‘We love challenges’ en deze voorliefde voor uitdagingen zorgt voor een unieke bedrijfscultuur en onderscheidende marktpositie. “Bedrijven kloppen bij ons aan omdat ze een complexe opdracht hebben”, aldus William van der Pijl, CEO van Macaw. “Bij ons draait alles om teamwork, kennis delen, klanten toegevoegde waarde bieden en samen iets bereiken. Dit leidt er toe dat de slimste en meest creatieve koppen met verschillende expertisen hun krachten bundelen en met behulp van innovatieve technologie impact maken en resultaat boeken.”

Macaw zou Macaw niet zijn als we in alles onze slogan uitdragen en ons steeds verder willen verbeteren. We willen klanten helpen hun digitale transformatie te versnellen. Een complex traject waarin wij excelleren. Daag jij ons uit?

eNewsletter

Altijd op de hoogte van Digital Transformation, Customer Experience, Employee Empowerment en IT? Schrijf je in voor onze eNewsletter.

Ontvang de eNewsletter
Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact
Contact