Macaw.nl/Actueel/Nieuws/Microsoft benoemt Marc Lelijveld en Rebekka Aalbers van Macaw tot Most Valuable Professional

Microsoft benoemt Marc Lelijveld en Rebekka Aalbers van Macaw tot Most Valuable Professional

Most Valuable Professionals worden erkend voor hun toewijding aan de Microsoft-community

De Microsoft MVP Award is in 1993 geïntroduceerd om community-leiders te bedanken en te eren voor hun actieve rol in de promotie en adoptie van Microsoft-technologie. Rebekka Aalbers, technology consultant bij Macaw, is voor de derde keer onderscheiden met de Microsoft Most Valuable Professional (MVP) Award in de categorie ‘Business Applications’. Marc Lelijveld, die als data & analytics consultant werkzaam is bij Macaw, werd voor de vierde keer uitgeroepen als MVP in de categorie ‘Data Platform’.

Alleen technologie-experts die leiderschap tonen als het gaat om het delen van kennis met communities, beschikken over gespecialiseerde kennis en een uitzonderlijke technische expertise op het gebied van een bepaalde Microsoft-technologie kunnen worden geëerd met deze award.

Voor het jaar 2022-2023 ontvingen 11 mensen in Nederland de Data Platform MVP-titel. De status Business Application MVP is aan 10 Nederlanders toebedeeld, waarvan slechts twee vrouwen, waaronder Rebekka. Van de 148 Nederlandse MVP’s zijn er slechts 12 vrouw.

Marc en Rebekka zijn zeer actief binnen de online community van Microsoft. Zij geven bijvoorbeeld productfeedback, schrijven blogs en nemen deel aan podcasts. Daarnaast leiden ze conferenties en gebruikersgroepen, helpen ze bij het organiseren van evenementen, zoals Microsoft Ignite, en recenseren ze boeken die betrekking hebben op de Microsoft-community.

De MVP-titel wordt steeds voor een jaar toegekend en MVP’s worden om de twaalf maanden opnieuw geëvalueerd. 

01/02

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Macaw werkt met 500 Macawers vanuit Nederland, Duitsland en Litouwen aan uitdagende projecten bij grote en middelgrote organisaties. En met succes! Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Neem eens een kijkje bij onze vacatures of maak een afspraak voor een (virtueel) kopje koffie. 

Vacatures
Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact
Contact