Macaw.nl/Downloads/Trendrapport Optimize IT Operations 2022

Trendrapport Optimize IT Operations 2022

Door de opkomst van hybride werken en nieuwe technologische ontwikkelingen zijn bedrijven anders gaan kijken naar IT trends voor 2022. Hoe houden zij hun operatie beheersbaar, veilig, flexibel en efficiënt? Lees over de IT trends in ons rapport.

IT-ondersteuning als basis voor hybride werken

Waar veel organisaties – soms noodgedwongen als gevolg van de coronapandemie – in de afgelopen jaren écht anders zijn gaan werken, is het nu tijd dat ze ook kritisch gaan kijken naar hoe zij dit ondersteunen. Bijvoorbeeld door de complexiteit van het IT-landschap te verminderen. Of door systemen veiliger te maken. En wat te denken van meer de mogelijkheden van de cloud benutten? Maar hoe doe je dat allemaal?

De 4 belangrijkste optimalisatietrends

Uit talloze gesprekken met onze klanten en eigen onderzoek komen een viertal IT trends in 2022 naar voren rondom het optimaliseren van IT:

  • Het verbeteren van security op basis van een stevig zero-trust fundament
  • Een integratie van IT-systemen door middel van vendor consolidatie
  • Ondersteuning van hybride werken met virtuele werkplekoplossingen
  • De invoering van een programmeerbare infrastructuur om sneller te innoveren

Meer weten? In ons trendrapport Optimize IT Operations gaan we in op deze trends. Je leest alles over hoe je hybride werken beter ondersteunt, je systemen veiliger maakt en je organisatie wendbaarder maakt om marktontwikkelingen beter bij te houden. Wij helpen je op weg met je IT-agenda voor 2022. 

Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact
Contact