Macaw.nl/Downloads/Trendrapport Optimize IT Operations 2022

Trendrapport Optimize IT Operations 2022

Door de opkomst van hybride werken en nieuwe technologische ontwikkelingen zijn bedrijven anders gaan kijken naar IT trends voor 2022. Hoe houden zij hun operatie beheersbaar, veilig, flexibel en efficiënt? Lees over de IT trends in ons rapport.

IT-ondersteuning als basis voor hybride werken

Waar veel organisaties – soms noodgedwongen als gevolg van de coronapandemie – in de afgelopen jaren écht anders zijn gaan werken, is het nu tijd dat ze ook kritisch gaan kijken naar hoe zij dit ondersteunen. Bijvoorbeeld door de complexiteit van het IT-landschap te verminderen. Of door systemen veiliger te maken. En wat te denken van meer de mogelijkheden van de cloud benutten? Maar hoe doe je dat allemaal?

De 4 belangrijkste optimalisatietrends

Uit talloze gesprekken met onze klanten en eigen onderzoek komen een viertal IT trends in 2022 naar voren rondom het optimaliseren van IT:

  • Het verbeteren van security op basis van een stevig zero-trust fundament
  • Een integratie van IT-systemen door middel van vendor consolidatie
  • Ondersteuning van hybride werken met virtuele werkplekoplossingen
  • De invoering van een programmeerbare infrastructuur om sneller te innoveren

Meer weten? In ons trendrapport Optimize IT Operations gaan we in op deze trends. Je leest alles over hoe je hybride werken beter ondersteunt, je systemen veiliger maakt en je organisatie wendbaarder maakt om marktontwikkelingen beter bij te houden. Wij helpen je op weg met je IT-agenda voor 2022. 

Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact