Macaw.nl/Events/Workshops/Infrastructure Migration | Azure Immersion Workshops

Infrastructure Migration | Azure Immersion Workshops

Op zoek naar manieren om jouw Azure cloud migratie in goede banen te leiden? Onze experts staan voor je klaar om samen met jou de juiste oplossing voor jouw bedrijf te ontdekken.

Uitdaging in Cloud Migration

Het overbrengen van (server)infrastructuren naar de cloud is een belangrijk onderdeel van het moderniseren van jouw organisatie. Met het oog hierop is het belangrijk dat je bepaalde principes onder de knie hebt om zo een succesvolle migratie te faciliteren. 

Leerdoel

Tijdens deze workshop ga je hands on aan de slag met de vak experts van Macaw. Je krijgt inzicht in landingszones, waarom ze belangrijk zijn en hoe je ze kunt ontwerpen en implementeren voor je eigen migraties. Tevens leer je hoe je applicaties naar de cloud migreert met behulp van ‘Azure Migrate’ tooling.

Workshop inhoud

  • Je krijgt een overzicht van de voornaamste Azure migratie principes en best practices, zodat je je migratiekosten en -uitvoering kunt optimaliseren en vol vertrouwen tegemoet gaat.
  • Maak kennis met de mogelijkheden van de ‘Azure Migrate’ tooling.
  • Definieer je eigen migratie aanpak aan de hand van een case study.
  • Doe kennis op over het gebruik en de inrichting van landingzones.
  • Naast technische aspecten, brengen we je ook up-to-date van de richtlijnen en frameworks die noodzakelijk zijn voor de realisatie van de cloud migratie.
  • Raak bewust dat er naast de technische aspecten van een migratie, ook richtlijnen en frameworks zijn die acceptatie van de cloud helpen realiseren.
  • Tot slot neem je deel aan praktische labs gericht op verschillende migratie scenario’s.

Praktische zaken

  • Onze consultant staat gedurende een dag  voor je klaar om samen met jou de juiste oplossing voor jouw bedrijf te ontdekken. Dat doen we online in een interactieve, ervaringsgerichte setting.

·         Locatie: in overleg

·         Tijd: 09:00 – 15:00 

·         Voor wie: Architecten, IT-beheerders en ontwikkelaars

·         Kosten: op aanvraag

Data

  • Op aanvraag

Azure Cloud

Wil je meer weten over Azure Cloud? En hoe je de migratie naar de cloud in goede banen kunt leiden? Neem dan contact met ons op. Als Microsoft Azure Cloud Platform Gold partner beschikken we over ruime ervaring en denken we graag mee over de toepasbaarheid van Microsoft Azure voor jouw organisatie.

Workshop aanvragen
Contact
Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact