Macaw.nl/Events/Live events/Digital Inspiration Day 2024
Innovate in the Era of AI

Digital Inspiration Day 2024

Reserveer nu jouw plek

Save the date | Digital Inspiration Day 2024

Digital Inspiration Day 2024 is een event dat je niet wilt missen als je op zoek bent naar de laatste trends en ontwikkelingen in digital en de nieuwe wereld van AI. Hoe bereiden organisaties in B2B zich voor op deze nieuwe golf van transformatie? Waar kun je versnellen en hoe creëer je nieuwe businessmodellen? Ontdek het tijdens Digital Inspiration Day op 27 juni, georganiseerd in samenwerking met Microsoft.

 • Experts zoals Menno Lanting, Microsoft, Digital Strategist Harry Boers en meer.
 • Klantpanel: vragen en antwoorden aan koplopers in de markt.
 • Roundtables: Technology Deepdive, de Executives Suite en een AI Prompting Lab.

Welkom in the Era of AI

Het is duidelijk dat we ons bevinden in een nieuwe golf van transformatie – the Era of AI. AI is meer dan een doorbraaktechnologie of de zoveelste hype, het leidt ons naar de vijfde industriële revolutie. Nog nooit eerder werd een technologie zo snel omarmd door alle lagen van de samenleving. En hoewel er ook veel vragen en onzekerheden zijn, kan niemand meer achterblijven.

Hoe bereiden organisaties in B2B zich voor op AI? En op welke gebieden kun je versnellen? Ontdek het samen met experts uit de branche zoals Menno Lanting, Microsoft, Digital Strategist Harry Boers en meer. We bespreken niet alleen hoe je een sterk fundament neerzet voor AI, maar ontdekken ook hoe er nieuwe business modellen ontstaan en hoe je AI monetariseert.

Save the date

Reserveer nu jouw plek voor Digital Inspiration Day 2024!

Meer informatie over het programma volgt. Naast een aantal top sprekers bieden we je de mogelijkheid om in verschillende roundtables een aantal topics met ons te verdiepen. Denk aan een Technology Deepdive, de Executives Suite en een AI Prompting Lab.

Praktische informatie

 • Datum: donderdag 27 juni
 • Tijdsduur: 12:30 – 17:00, incl. borrel en bites
 • Locatie: Microsoft, Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol
 • Kosten: geen.

Sneak peak van het programma

 • 12:30 – 13:00 Ontvangst
 • 13:00 – 14:30: Plenair programma met o.a. innovatie en leiderschapsexpert Menno Lanting en klantpanel. Menno geeft je diepgaand inzicht in hoe AI de manier waarop we werken en organisaties inrichten transformeert. Ontdek hoe je de transformatieve kracht van AI benut.
 • 14:30 – 15:00: Pauze
 • 15:00 – 16:30: Plenair programma en optionele deepdives. O.a. Microsoft zal spreken over de ethische kant van AI en Digital Strategist Harry Boers neemt ons mee in het thema Digital Sameness. Hoe onderscheiden bedrijven zich van de concurrent in de wereld van digital en AI?
 • Vanaf 16:30 borrel & bites. Onder het genot van een hapje en drankje netwerken.
Sessies en Sprekers

Gastspreker

Menno Lanting geldt als dé expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op innovatie, organisaties en leiderschap. Hij is veelgevraagd spreker en adviseur. Hij geeft 200 lezingen en workshops per jaar die uitblinken door een bijzondere mix van humor, praktijkvoorbeelden en onderbouwde cases. Meer dan 250.000 mensen lazen zijn bestsellers.

menno lanting
Menno Lanting - Spreker, Auteur en Inspirator
Save the date

Reserveer vandaag nog jouw plek, we houden je per email op de hoogte van het programma en de roundtables. 

Reserveer nu jouw plek

Sfeerimpressie 

Onderstaand een aantal foto’s van Digital Inspiration Day 2023 op het hoofdkantoor van Macaw.

01/05

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via contact@macaw.nl of bel naar 023 – 20 60 600.

Contact