Macaw.nl/Events/Webinars/DevOps: The 7 Habits

DevOps: The 7 Habits

Is DevOps geschikt voor jouw organisatie? In dit webinar krijg je inzicht in de DevOps principles, practices & habits en ontdek je hoe je dit toepast voor jouw organisatie.

DevOps, de nieuwe trend?

Zoek op Google naar “DevOps” en je krijg ongeveer 56.000.000 resultaten. Het moge duidelijk zijn dat DevOps sinds 2009 een enorme vlucht heeft genomen. De markt wordt overspoeld met DevOps tools. Maar is DevOps daadwerkelijk de Haarlemmerolie van de IT? Leent DevOps zich wel voor iedere organisatie?

‘ A habit is a routine of behavior that is repeated regularly and tends to occur subconsciously.’

DevOps take aways

Tijdens dit webinar nemen onze experts je mee in een tocht langs de DevOps fundamenten en leggen uit welke “gewoonten” een DevOps team moet ontwikkelen om tot grote hoogte te stijgen. Tot slot geven zij aan welke best-practices & gewoonten zich ook lenen voor implementatie in een niet-DevOps organisatie.

Na afloop heb je:

  • Inzicht in de DevOps principes, practices & habits.
  • Inzicht in welke DevOps practices ook in meer traditionele omgevingen kunnen worden toegepast.
  • Krijg inzicht in de principes en de toepasbaarheid van DevOps.

Bekijk de video via de button aan de rechterzijde.

Webinar DevOps

Weten hoe je DevOps het beste kunt toepassen? Kijk het webinar voor een tocht langs de fundamenten en best practices in DevOps.

Kijk het webinar
Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact
Contact