Macaw.nl/Events/Webinars/DevOps: The 7 Habits

DevOps: The 7 Habits

Is DevOps geschikt voor jouw organisatie? In dit webinar krijg je inzicht in de DevOps principles, practices & habits en ontdek je hoe je dit toepast voor jouw organisatie.

DevOps, de nieuwe trend?

Zoek op Google naar “DevOps” en je krijg ongeveer 56.000.000 resultaten. Het moge duidelijk zijn dat DevOps sinds 2009 een enorme vlucht heeft genomen. De markt wordt overspoeld met DevOps tools. Maar is DevOps daadwerkelijk de Haarlemmerolie van de IT? Leent DevOps zich wel voor iedere organisatie?

‘ A habit is a routine of behavior that is repeated regularly and tends to occur subconsciously.’

DevOps take aways

Tijdens dit webinar nemen onze experts je mee in een tocht langs de DevOps fundamenten en leggen uit welke “gewoonten” een DevOps team moet ontwikkelen om tot grote hoogte te stijgen. Tot slot geven zij aan welke best-practices & gewoonten zich ook lenen voor implementatie in een niet-DevOps organisatie.

Na afloop heb je:

  • Inzicht in de DevOps principes, practices & habits.
  • Inzicht in welke DevOps practices ook in meer traditionele omgevingen kunnen worden toegepast.
  • Krijg inzicht in de principes en de toepasbaarheid van DevOps.

Bekijk de video via de button aan de rechterzijde.

Webinar DevOps

Weten hoe je DevOps het beste kunt toepassen? Kijk het webinar voor een tocht langs de fundamenten en best practices in DevOps.

Kijk het webinar
Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact