Macaw.nl/Events/Webinars/IT-Trends 2022

Webinar: IT-Trends 2022

In dit webinar nemen Macaw en AG Connect je mee in de belangrijkste IT-trends voor 2022, zodat jij goed voorbereid het nieuwe jaar ingaat. De meest succesvolle bedrijven zullen het komende jaar hun digitalisering versnellen door gedurfde beslissingen te nemen en te investeren in technologie en het heroriënteren van bedrijfsstrategie. Nu – meer dan ooit – is het de tijd om snel en intelligent te handelen!

it trends 2022 webinar

IT in 2022 – Geen tijd te verliezen

De behoefte aan business agility (zakelijke wendbaarheid), aangespoord door COVID-19, zorgt ervoor dat business IT extra wordt uitgedaagd op haar vermogen om organisatorische veerkracht te leveren.

Klanten bedienen via online kanalen, veilig samenwerken met ketenpartners, massaal hybride werken, strategische inkoop en voorraadbeheer, en leveringsproblemen in de supply chain hadden een enorme impact. Wat betekent dat voor je bedrijfsstrategie in 2022? En hoe zorg je ervoor dat je, als CIO of business IT-manager, de juiste keuzes kan maken?

De marketing technologie vernieuwen

In dit webinar van AG Connect en Macaw, nemen onze experts je mee in de belangrijkste IT-trends voor 2022, zodat jij goed voorbereidt het nieuwe jaar ingaat. Nu – meer dan ooit – is het de tijd om snel en intelligent te handelen. Dat zien ook bekende onderzoeksbureaus zoals Forrester, die voorspellen dat managementteams het komende jaar hun digitalisering gaan versnellen door gedurfde beslissingen te nemen en te investeren in technologie en het heroriënteren van bedrijfsstrategieën. Dit wordt hét jaar om doortastend te zijn: er is simpelweg geen tijd om verkeerde besluiten te nemen.

digital transformation

Harry Boers | Principal Consultant Macaw

Meet the expert

Ik help managementteams bij de executie van hun ambities in een versnellende digitale transformatie. Door het verbinden van Marketing, IT en business, en het maken en begeleiden van roadmap’s en veranderprogramma’s. 

Marcel

Marcel Nijland | Digital Strategy & Business Development Consultant Macaw

Meet the expert

In mijn rol adviseer ik mijn klanten op basis van hun ambitie en doelen om effectieve tactieken te plannen in hun digitale transformatie. Vanuit de purpose en de kernbedrijfsstrategie nieuwe manieren onderzoeken om te transformeren en te digitaliseren, en bij te dragen door middel van een impactvolle klantervaring en innovatieve technologieën.

Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships?

Contact