Macaw.nl/Events/Workshops/Microsoft & Macaw: Advanced App in a Day

Microsoft & Macaw: Advanced App in a Day

Een uitdagende training van een gehele dag om te leren hoe je aangepaste bedrijfsapplicaties kunt maken zonder code te schrijven, door gebruik te maken van de Microsoft Power Platform-technologieën, waaronder Power Apps en Power Automate.

advanced-app-in-a-day

Microsoft 365 is een geweldig platform, maar beheer (governance) is noodzakelijk. In de Macaw Governance Workshop bespreken we alle relevante topics die belangrijk zijn voor het toekomstbestendig implementeren en beheren van Microsoft 365 binnen jouw organisatie.  

Uitdaging

Na het volgen van de App in a Day workshop, of door zelf veel te oefenen met de onderdelen van het Power Platform, heb je de behoefte om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Denk daarbij aan het embedden van Canvas App in een Power Bi dashboard of hoe je custom API’s kunt connecteren. Met andere woorden, je challenge is om echt naar het next level op het gebied van het Power Platform te gaan. Hiervoor biedt Macaw de Advanced App in a Day workshop aan.

Leerdoel 

Advanced App in a Day is ontworpen om de Power Apps en de rest van het Power Platform binnen jouw organisatie nog verder te versnellen. Je gaat hiermee aan de slag in een uitgebreide training van een dag onder leiding van Macaw, gecertificeerd Microsoft Partner en featured Power Platform partner. Met de opgedane kennis kan je je collega’s nog beter ondersteunen in hun business of Power Apps gerelateerde vraagstukken. Je draagt direct bij aan de digitale transformatie van je organisatie. 

Inhoud workshop 

Tijdens deze hands-on workshop leer je om complexere oplossingen in het Power Platform te bouwen, Canvas app te embedden in een PowerBI dashboard of hoe je custom API’s kunt connecteren. De workshop onder leiding van Macaw consultants laat je kennismaken met het creëren van Power Apps oplossingen. 

Resultaat

Tijdens de workshop komen de volgende onderwerpen aan bod, die je zelf gaat ervaren door aan de knoppen te zitten:

 • Solutions
 • Reusable Components
 • Complex Data Relationships
 • Embedded Canvas App
 • Embedded Power BI
 • Connect to Custom API’s

  Data

  Praktische zaken

  Tijd: 09:00 – 17:00 uur
  Locatie: Online
  Voor wie: Gevorderde Citizen Developers
  Kosten: Gratis

  Heb je een vraag? Neem contact op, we helpen je graag verder. 

   

  Direct contact
  Macaw | Full-service digital partner

  What's your challenge?

  Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

  macaw nederland contact