Macaw.nl/Actueel/Nieuws/Een handvol, de vijfde Microsoft Advanced Specialization is een feit!

Een handvol, de vijfde Microsoft Advanced Specialization is een feit!

Macaw heeft de felbegeerde Microsoft Threat Protection Advanced Specialization behaald.

Macaw heeft de felbegeerde Microsoft Threat Protection Advanced Specialization behaald. Felbegeerd, omdat in onze digitale wereld security steeds belangrijker wordt. Volgens IDG’s 2021 Security Priorities study geeft maar liefst 90 procent van de security leaders aan dat hun organisatie tekortschiet als het gaat om het aanpakken van cyberrisico’s. Ze starten daarom nieuwe initiatieven om beter voorbereid te zijn op onverwachte beveiligingsincidenten.   

Strenge eisen

De advanced specialization is een validatie voor de technische expertise van een Microsoft-partner bij de implementatie van Microsoft 365 of Azure Defender, Microsoft Cloud App Security, of Azure Sentinel workloads. Om in aanmerking te komen voor de specialisatie moet een partner allereerst in het bezit zijn van een actieve Gold Security Competency. Vervolgens dient hij te voldoen aan diverse strenge eisen, waaronder prestatiecriteria, het behalen van examens en certificeringen, en het verstrekken van gevalideerde klantreferenties. 

Verifieerbare expertise en ervaring 

Macaw heeft overtuigend bewezen dat het verifieerbare expertise heeft in het implementeren van Microsoft Threat Protection of Microsoft Cloud App Security workloads. De verificatie is uitgevoerd aan de hand van klantreferenties en Microsoft-examens. Klanten kunnen er zeker van zijn dat Macaw deze workloads met succes kan implementeren en beheren. 

Klantsuccessen 

Ben jij op zoek naar een gespecialiseerde, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Onze experts helpen je graag je optimaal te beschermen tegen de toenemende en geavanceerde bedreigen van buitenaf. We doen dit al met succes voor vele klanten. Wil je meer weten, neem dan vooral contact op! 

Strategische Partners in Digital Transformation

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. 

Lees meer
Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact
Contact