Macaw.nl/Inspiratie/Nieuws/Macaw scoort 8 in jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek

Macaw scoort een 8 in jaarlijks klanttevredenheids- onderzoek

Met trots delen we de resultaten van ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek (KTO)! Dit onderzoek, onafhankelijk uitgevoerd door Statisfact, geeft inzicht in hoe onze klanten denken over onze dienstverlening, in het bijzonder onze Managed Services (8.0) en Projecten (8.3).

Over onze Managed Services

Met onze Managed Services bieden wij bedrijven de zekerheid van een veilig en optimaal functionerend digitaal landschap. Met een gemiddelde beoordeling van 8.0,  garanderen we onze klanten kwaliteit en betrouwbaarheid zodat zij zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten.

Doel van het onderzoek

Bij Macaw staat de klant voorop en zijn we gedreven om excellente en innovatieve oplossingen te leveren. Het KTO is dan ook een essentieel onderdeel om continu te meten hoe we presteren in de ogen van onze klanten. De resultaten van het onderzoek evalueren we regelmatig met collega’s en klanten, waardoor we kunnen blijven verbeteren.

“Macaw heeft meer dan voldaan aan onze verwachtingen op basis van ons contract. De samenwerking is altijd prettig, correct en met korte communicatielijnen”

De onderzoeksresultaten van 2023

Klanten beoordeelden afgehandelde verzoeken op verschillende aspecten zoals snelheid, kwaliteit, expertise en vriendelijkheid. Zo krijgen onze collega’s een score van 8.7 voor expertise, wat aangeeft dat we de beste vakmensen in huis hebben en in staat zijn onze klanten de beste oplossing te bieden. Daarnaast scoort ook de kwaliteit van onze dienstverlening en het meedenken met het oplossen van problemen hoog, een 8.6. Klanten zeggen: “Macaw begrijpt onze vraag goed en hoe deze kan worden omgezet in een softwareoplossing. Bovendien komen ze soms met betere ideeën dan we zelf in gedachten hadden.”

Het feit dat we ’the extra mile’ gaan, werd eveneens erkend met een score van 8.8. Ons motto is ook niet voor niets We love challenges! Net zo belangrijk vinden we eerlijkheid en transparantie, welke een 8.8 kregen. Wat betreft onze kernwaarden, bij onze projecten scoorde Passion een 8.8, Ownership een 8.4 en Innovatie een 7.6.

We bedanken onze klanten voor hun waardevolle feedback! 

Benieuwd naar onze klanten?

Kijk op Macaw.nl/cases en lees de succesverhalen van onder andere Heineken, ABN Amro en Eneco.

Altijd op de hoogte van Digital Transformation, Customer Experience, Employee Empowerment en IT? Schrijf je in voor onze eNewsletter.
Ontvang de eNewsletter
Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact