Macaw.nl/Actueel/Nieuws/Macaw scoort 8 in jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek

Macaw scoort een 8 in jaarlijks klanttevredenheids- onderzoek

Met trots delen we de resultaten van ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek (KTO)! Dit onderzoek, onafhankelijk uitgevoerd door Statisfact, geeft inzicht in hoe onze klanten denken over onze dienstverlening, in het bijzonder onze Managed Services (8.1) en Projecten (7.9).

Over onze Managed Services

Met onze Managed Services bieden wij bedrijven de zekerheid van een veilig en optimaal functionerend digitaal landschap. Met een gemiddelde beoordeling van 8.1,  garanderen we onze klanten kwaliteit en betrouwbaarheid zodat zij zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten.

“Macaw heeft meer dan voldaan aan onze verwachtingen op basis van ons contract. De samenwerking is altijd prettig, correct en met korte communicatielijnen”

Doel van het onderzoek

Bij Macaw staat de klant voorop en zijn we gedreven om excellente en innovatieve oplossingen te leveren. Het KTO is dan ook een essentieel onderdeel om continu te meten hoe we presteren in de ogen van onze klanten. De resultaten van het onderzoek evanlueren we regelmatig met collega’s en klanten, waardoor we kunnen blijven verbeteren.

De onderzoeksresultaten van 2023

Klanten beoordeelden afgehandelde verzoeken op verschillende aspecten zoals snelheid, kwaliteit, expertise en vriendelijkheid. Zo krijgen onze collega’s een score van 8.1 voor expertise, wat aangeeft dat we de beste vakmensen in huis hebben en in staat zijn onze klanten de beste oplossing te bieden. Daarnaast scoort ook de kwaliteit van onze dienstverlening en het meedenken met het oplossen van problemen hoog, een 8.6. Het feit dat we ’the extra mile’ gaan, werd eveneens erkend met een score van 8.6. Ons motto is ook niet voor niets We love challenges! Net zo belangrijk vinden we eerlijkheid en transparantie, welke een 8.6 kregen. Wat betreft onze kernwaarden, scoorde Passion een 8.4, Ownership een 8.5 en Innovatie een 7.5.

We bedanken onze klanten voor hun waardevolle feedback! 

Benieuwd naar onze klanten?

Kijk op Macaw.nl/cases en lees de succesverhalen van onder andere Heineken, ABN Amro en Eneco.

Altijd op de hoogte van Digital Transformation, Customer Experience, Employee Empowerment en IT? Schrijf je in voor onze eNewsletter.
Ontvang de eNewsletter
Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships?

Contact