Macaw.nl/Actueel/Nieuws/Modernization of Web Applications to Microsoft Azure specialisatie

Macaw ontvangt Modernization of Web Applications to Microsoft Azure specialisatie

Als Microsoft Gold Partner hebben we onze derde Microsoft advanced specialization in ontvangst mogen nemen. Een geweldige erkenning voor onze kennis, ervaring en behaalde successen bij klanten.

Hoofddorp, 9 juli 2021 – Macaw maakt vandaag bekend dat het de ’Modernization of Web Applications to Microsoft Azure’ advanced specialization heeft behaald. De specialisatie is een validatie van de diepgaande kennis, uitgebreide ervaring en bewezen expertise van een solution partner in het migreren en moderniseren van ‘production webapplication workloads’ en het beheren van app services in Azure.

Alleen partners die voldoen aan strenge criteria op het gebied van klantsucces en opleiden van personeel, en daarnaast een audit succesvol afronden, krijgen de Modernization of Web Applications to Microsoft Azure advanced specialization toegewezen. Macaw onderging daarom een uitgebreide audit die door een externe partij werd uitgevoerd. Tijdens de audit werden verschillende fasen onder de loep genomen; van ontwerp tot implementatie, kwaliteitscontroles, onderhoud, beveiliging en procedures. Daarnaast moest aan verschillende prestatiecriteria en certificeringen worden voldaan en is een actief Gold Cloud Platform partnerschap vereist. Het nieuwe certificeringsprogramma, inclusief audits, is in 2021 door Microsoft opgezet om haar partnerlandschap opnieuw in te richten en kwaliteit te borgen. Door samen te werken met een Advanced Specialization Partner krijgt een organisatie de garantie dat aan zijn vraag wordt voldaan, ongeacht de complexiteit. Een Microsoft Partner met Advanced Specialization heeft zijn vaardigheden, kennis en processen naar het hoogste kwaliteitsniveau gebracht en kan de betrouwbaarheid van zijn diensten garanderen.

Nu bedrijven hun applicaties willen moderniseren en optimaal willen profiteren van de voordelen die cloud computing kan bieden, zijn ze op zoek naar een partner met geavanceerde vaardigheden om hun bestaande webworkloads naar de cloud te migreren, optimaliseren en beheren.

Quotes

Rodney Clark, Corporate Vice President, Global Partner Solutions, Channel Sales en Channel Chief bij Microsoft, licht toe: “De Modernization of Web Applications to Microsoft Azure advanced specialization onderstreept de partners die als meest kundig kunnen worden gezien als het gaat om het migreren, moderniseren en beheren van webapplicaties in Microsoft Azure. Macaw heeft duidelijk laten zien dat het zowel de vaardigheden als de ervaring beschikt om klanten te helpen te profiteren van de voordelen van de cloud.”

De Modernization of Web Application to Microsoft advanced specialization volgt kort op de specialisatie Analytics on Microsoft Azure. Michel Heijman, Principal Lead bij Macaw, zegt over deze successen: “Het is een mooie beloning voor de toewijding, passie en expertise van individuen, ons team en bedrijf. We richten ons sterk op onze partnerships met Microsoft en Sitecore en deze specialisatie beloont ons zowel voor onze technische en ontwerpvaardigheden, bijvoorbeeld bij het migreren van applicaties naar Sitecore, als voor onze methoden en procedures. Beide werelden komen hier mooi samen. En we kunnen klanten volledig begeleiden van een oude situatie naar een nieuw Sitecore-platform en ze succesvol maken.”

eNewsletter

Altijd op de hoogte van Digital Transformation, Customer Experience, Employee Empowerment en IT? Schrijf je in voor onze eNewsletter.

Ontvang de eNewsletter
Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships?

Contact