Macaw.nl/Inspiratie/Nieuws/Microsoft benoemt Macawers tot Most Valuable Professional

Microsoft benoemt Marc Lelijveld en Rebekka Aalbers van Macaw tot Most Valuable Professional

Rebekka Aalbers, technology consultant bij Macaw, is voor de vierde keer onderscheiden met de Microsoft Most Valuable Professional (MVP) Award in de categorie ‘Business Applications’. Marc Lelijveld, die als Solution Architect Data & Analytics werkzaam is bij Macaw, werd voor de vijfde keer uitgeroepen als MVP in de categorie ‘Data Platform’.

Alleen technologie-experts die leiderschap tonen als het gaat om het delen van kennis met communities, beschikken over gespecialiseerde kennis en een uitzonderlijke technische expertise op het gebied van een bepaalde Microsoft-technologie kunnen worden geëerd met deze award.

Ton Mulleneers, Managing Director Nederland bij Macaw, zegt over de benoeming: ‘Ik ben zowel trots op hun prestatie en vakmanschap, als geïnspireerd door hun echte passie. Het lijkt hun tweede natuur om kennis te delen. Ze maken het verschil door nieuwsgierig en leergierig te zijn en voor klanten altijd het beste resultaat te behalen. 

Marc en Rebekka zijn zeer actief binnen de community van Microsoft. Zij geven bijvoorbeeld productfeedback, schrijven blogs en nemen deel aan podcasts. Daarnaast leiden ze conferenties en gebruikersgroepen, helpen ze bij het organiseren van evenementen, zoals Microsoft Ignite, en recenseren ze boeken die betrekking hebben op de Microsoft-community.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bekijk onze vacatures en join the club!

Bekijk vacatures
Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships?

Contact