Macaw.nl/Collaboration & Modern Workplace

Collaboration & Modern Workplace

Laat je medewerkers maximaal bijdragen aan de voordelen van digitale transformatie.
Meer ontdekken

Digitale transformatie is gericht op het verbeteren van de klantervaringen, de betrokkenheid van klanten en innovatie op het business model. Macaw gelooft er stellig in dat de enige manier om dit te bereiken is door de medewerkers te versterken, zodat ze kunnen deelnemen aan deze transformatie. Om snel en zelfsturend resultaten te boeken hebben medewerkers slechts een paar wensen; autonomie en goede tools.

Medewerkers weten vaak precies wat ze moeten doen voor een betere klantervaring. Meer autonomie stimuleert de creativiteit en de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten of verbetert de bedrijfsprocessen. Dit draagt allemaal bij aan succes en de realisatie van de bedrijfsdoelstellingen. De organisatorische kant van de digitale transformatie richt zich op de behoeften van werknemers, de verschillende vormen van samenwerking en de mogelijkheden van de moderne werkplek. Technologie in combinatie met data maakt dit mogelijk en versnelt het transformatieproces.

 1. User Adoption
  Iedereen kan een geweldige oplossing of nieuwe vormen van samenwerking bedenken. Maar wat als er slechts een handjevol collega’s hier gebruik van maakt of deze omarmt? Het gewenste gebruik van productieve vormen van samenwerking kan worden bewerkstelligd door het juiste adoptieplan, adoptiemiddelen en kan in stand worden gehouden door goed bestuur.
 2. Smart Collaboration
  Ten opzichte van vijf jaar geleden werken medewerkers twee keer zoveel samen. Door technologische ontwikkelingen werken we sneller, zijn werkmethodes veranderd (agile, lean, scrum) en werken we extern meer samen. Dit vraagt om snel schakelen, meer afhankelijkheid ván elkaar en we creëren ook steeds meer kansen mét elkaar. Hoe zorg je dat samenwerken binnen jouw organisatie optimaal blijft verlopen?
 3. Modern Workplace
  Het organiseren van informatie en data gaan over op een horizontale benadering, waarbij alle componenten even belangrijk zijn. Dit zorgt ervoor dat jouw organisatie wendbaar is en zich eenvoudig aanpast aan nieuwe technologische veranderingen.

Meer over Collaboration & Modern Workplace

Wil je meer weten over het transformeren van de organisatie en de wijze waarop jouw medewerkers meer autonomie en goed digitaal gereedschap kunt bieden? Neem contact op.

Meer Collaboration & Modern Workplace
01 / 03 03
User Adoption
Minstens net zo belangrijk als technisch mooie samenwerkingsoplossingen is dat mensen goed met deze oplossingen kunnen werken en deze volledig omarmen.
Smart Collaboration
Bij Macaw is samenwerken altijd onderdeel van een groter geheel, zoals het digitaliseren van bedrijfsprocessen. Daarbij vinden we het belangrijk om niet alleen technologie toe te passen, maar dit vooral in te zetten om werknemers optimaal te ondersteunen.
Modern Workplace
Een Modern Workplace zorgt ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen, met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps.

De werkwijze van Macaw

 • Strategy

  Van brand identity tot ambitie, Macaw helpt bij het vormgeven van een succesvolle klantstrategie. Daarbij helpen wij om businesswaarde en doelen in kaart te brengen en een aantrekkelijke en heldere propositie te formuleren. Daarbij houden we continu focus op groei en effectiviteit. Als digital partner gebruiken we al 25 jaar onze disruptieve kracht van technologie en vindingrijkheid om de business van onze klanten digitaal verder te helpen en te innoveren.

 • Design & Build

  Van het uitwerken van concept en ontwerp, tot en met development en gebruikersadoptie, Macaw biedt je de tools die bijdragen aan geweldige klantervaringen en medewerkersproductiviteit. Ons team brengt een startup mindset en flexibele methodieken mee aan tafel. We helpen om bij onze klanten waarde te creëren in manieren die hun klanten verrassen, medewerkers beter in hun kracht zetten en hun operationele effectiviteit verbeteren.

 • Run & Optimize

  We zorgen dat jouw organisatie iedere dag beschikt over snelle, veilige en betrouwbare systemen die eenvoudig te schalen zijn. Uiteraard helemaal compliant en met oog op de mensen die ermee moeten werken. Naast het in stand houden van deze omgevingen zorgen we ervoor dat ze meebewegen met de veranderende wensen en eisen van jouw bedrijf.

Macaw denkt graag mee

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van onvergetelijke klantervaringen en verhoogde medewerkersproductiviteit. Weten hoe? Maak een afspraak of bel ons.

macaw nederland contact
Contact