Macaw.nl/Events/Getting started/Cyber Security Assessment

Cyber Security Assessment

Wil je snel een betrouwbaar inzicht krijgen in de security status van je organisatie en in staat zijn om gericht maatregelen te treffen om deze te verbeteren? Kies dan voor het Macaw Cyber Security Assessment. Lees hier meer en vraag het assessment direct aan!

Cyber security

Uitdaging

De omvang en complexiteit van data, identiteiten, applicaties, devices en infrastructuur en bijbehorende security risico’s nemen toe. Echter, het bewustzijn wat betreft deze risicos en een duidelijk beeld van de kwetsbaarheden die op jouw organisatie van toepassing zijn, ontbreken in de meeste gevallen. Zonder dit beeld ben je als organisatie niet in staat de zwakke plekken op het gebied van beveiliging aan te pakken en daarmee bijvoorbeeld aan de geldende GDPR richtlijnen te voldoen. 

Leerdoel

Om het noodzakelijke inzicht in je security status te krijgen, wordt data vanuit je infrastructuur en Office 365omgeving verzameld, met behulp van geautomatiseerde scans en analyses. 

Inhoud assesment

Het Cyber Security Assessment bestaat uit vier onderdelen: 

 • Allereerst vindt er een controle plaats van de endpoints en netwerktoegangen binnen je IT omgeving. Dan volgt de installatie en configuratie van de Cyber Security Assessment Tooling.  
 • Vervolgens scant de Cyber Security Assessment Tooling alle endpoints, Active Directories, Office 365, SharePoint-sites en Microsoft InTune omgeving 
 • Na analyse van de verzamelde data en questionnaire input, wordt er een rapport met resultaten samengesteld. 
 • Tot slot bespreken we de belangrijkste resultaten en conclusies uit het rapport. En geven de security consultants van Macaw de noodzakelijke aanbevelingen om je security status te optimaliseren. 

   Resultaat

   Binnen een mum van tijd heb je inzichtelijk hoe je organisatie er wat betreft security voorstaat. Ook kom je er op deze manier achter of je wel aan de geldende security richtlijnen (onder andere GDPR) voldoet. Met het rapport en de aanbevelingen van de Macaw experts wordt de roadmap bepaald om je security status te optimaliseren.  

   Praktische zaken

   Voor wie: Chief Security Officers (CSO), Chief Information Officer (CIO), Data Protection Officer, Data Governance Officer, Head of IT, IT Security, IT Compliance, IT Operations, Data Governance
   Kosten: op aanvraag
   Locatie: online

   Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via contact@macaw.nl.

   Online

   Vraag nu dit assessment en ga aan de slag om je security status te optimaliseren.

   Assessment aanvragen
   Macaw | Digitale Partner

   Your guide in the Era of AI

   Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

   Contact