Macaw.nl/Events/Microsoft & Macaw: Hands-on Labs

Microsoft & Macaw: Hands-on Labs

Ga aan de slag met de nieuwste Microsoft cloud-producten en services en verbeter je skills onder leiding van de experts.

hands on lab

Verbeter je skills tijdens de Hands-on workshops!

De komende maanden organiseert Macaw in samenwerking met Microsoft diverse exclusieve praktijkgerichte workshops. Tijdens deze kosteloze workshops krijgen de deelnemers de mogelijkheid om de nieuwste Cloud-producten van Microsoft te ontdekken en hun skills te verbeteren.  

Onderstaand vind je meer informatie over de aankomende workshops en de inschrijfmogelijkheid. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer snel jouw plek! 

Analytics in een dag 

Zeg maar dag tegen datasilo’s. Analytics in een dag is ontwikkeld om jouw journey naar een modern datawarehouse te vereenvoudigen en te versnellen. Onze Azure dataexperts helpen jou met een toekomstbestendige kijk op het proces van data-ingest tot business intelligence, versterken self-service en maken een echte data-gedreven cultuur binnen jouw organisatie mogelijk. 

6 februari bij Microsoft Schiphol: Schrijf je snel in. 

Automated ML met Azure Databricks 

Azure Machine Learning Service geeft organisaties de mogelijkheid om eenvoudig Machine learning-modellen te bouwen en te trainen, zowel lokaal als in de cloud. In deze workshop verken je de voordelen van Azure Machine Learning Service, met een focus op de Automated ML functionaliteit, die gebruik maakt van intelligentie om het juiste model te vinden. 

18 februari bij Microsoft Schiphol: Schrijf je snel in. 

Moderniseer Databases in een dag 

Steeds meer organisaties moderniseren hun applicaties en brengen hun data centers naar de cloud.  Hoe voorzie je jezelf als database professional van een end-to-end overzicht van cloud-database technologieën, architectuuropties, migratietools en kosten-baten analyses? Ontdek het in deze workshop.  

26 februari bij Microsoft Schiphol: Schrijf je snel in.

Power BI: Dashboard in een dag

In de workshop Power BI: Dashboard in een dag, ontdek je de mogelijkheden van Power BI en daarmee wat Power BI voor jouw organisatie kan betekenen. Deze dag ligt de focus op het ontwikkelen van praktische rapportages en dashboards.

24 maart bij Microsoft Schiphol: Schrijf je snel in.

Altijd op de hoogte van Digital Transformation, Customer Experience, Employee Empowerment en IT? Schrijf je in voor onze eNewsletter.

Ontvang de eNewsletter
Macaw denkt graag mee

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van onvergetelijke klantervaringen en verhoogde medewerkersproductiviteit. Weten hoe? Maak een afspraak of bel ons.