Macaw.nl/Events/Webinars/De Content Hub: van Contentcrisis naar Consistentie & Efficiëntie

De Content Hub: van Contentcrisis naar Consistentie & Efficiëntie

Het is een geweldige uitdaging om je klanten op het juiste moment met de juiste content te benaderen. Ben je benieuwd hoe je al je content efficiënt kunt creëren en distribueren? Kijk het Content Hub webinar.

content hub

Webinar: De Content Hub

De Content Hub: één centrale plek voor al je content

Je klanten verwachten bij ieder contactmoment een feilloze en passende ervaring. Met alle communicatiekanalen, van TikTok tot de webshop, lijkt dat een bijna onmogelijke taak. Maar dat is het niet: met de Sitecore Content Hub is er één centrale plek, waar je ál je content creëert en distribueert. Of het nu de berichten voor al je social mediakanalen zijn, de landingspagina’s waarop potentiële nieuwe klanten binnenkomen of de webpagina’s waarop je al je nieuwste features aan de wereld laat zien: de Sitecore Content Hub brengt al deze plekken samen op één platform voor contentcreatie, -distributie en management.

Van Contentcrisis naar Consistentie & Efficiëntie

Het is zaak om content op grote schaal te produceren en op hoge snelheid te distribueren, voor verschillende markten, talen én doelgroepen. Overzicht, redactie en een uniforme huisstijl worden dan een grote uitdaging. De Sitecore Content Hub ondersteunt marketingmedewerkers hierin en levert de teams veel tijdwinst op. Tijd die vervolgens besteedt kan worden aan het creëren en verder optimaliseren van de content, aansluitend op de uiteenlopende klantbehoeften. In dit webinar laat onze expert, Sten Verveen (Solution Consultant), zien hoe je dat doet.

Webinar Take-Aways

Sten gaat in 30 minuten op de volgende drie onderwerpen in:

  • Hij toont je wat je allemaal met de Sitecore Content Hub kunt en welke waarde deze toevoegt aan je marketingteams en je gehele organisatie.
  • Het belang van een optimale employee experience. Kun je je marketingteams in laten zien wat werken met de Sitecore Content Hub hen oplevert, in termen van werkplezier en efficiëntie, dan zijn zij veel eerder bereid hiermee aan de slag te gaan.
  • Drie concrete tips om de eerste stappen te zetten met de Sitecore Content Hub.

Kortom, het webinar geeft je een concreet beeld van de Content Hub en de bijdrage daarvan aan jouw organisatie- en marketingdoelstellingen. Laat je gegevens achter op het formulier en kijk de video.

Webinar: De Content Hub

Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact