Macaw.nl/Events/Workshops/Content Hub in A Day

Content Hub in a Day

Controle over de gehele levenscyclus van je organiationele content. De Sitecore Content Hub verenigt contentplanning, productie, samenwerking en beheer met één enkele, geïntegreerde oplossing. Benieuwd wat de Sitecore Content Hub voor jouw organisatie kan betekenen? Registreer je voor de Content Hub in a Day.

sitecore-content-hub-in-a-day

Uitdaging content marketing management

De operationele kans van je content marketing strategie kan met het grote aantal kanalen een grote uitdaging worden. Hoe stroomlijn je de productie en planning van content? En waar beheer je deze zodat meerdere teams er tegelijktijd mee kunnen werken. Hoe breng je uniformiteit in je branded uitingen op internationaal niveau? De Sitecore Content Hub fungeert als centrale digitale locatie om al deze uitdagingen te tackelen en geeft je 360° zicht op het contentlandschap van jouw organisatie. 

Onze expert neemt je een mee in de wereld van Content Hub, zodat je kunt ervaren hoe deze hub je operationele marketingprocessen kan stroomlijnen.  

Leerdoel Content Hub in a Day

Deze workshop is een mooie kans om te ervaren wat de Sitecore Content Hub inhoudt en wat de mogelijke use cases zijn voor jouw organisatie. Onze expert neemt je mee op een digitale tour door de hub, waarbij je ook zelf de mogelijkheid krijgt om het systeem te verkennen. In een interactieve setting gaan we gezamenlijk na waar de operationele pijnpunten binnen jouw organisatie liggen op het gebied van content en hoe Macaw je desgewenst kan ondersteunen door de implementatie van de Content Hub.

Enkele vraagstukken van jouw organisatie waar de Sitecore Content Hub een uitkomst kan bieden:

  • Hoe creëer ik een gestructureerd proces rondom creatie, planning en distributie van content
  • Kan ik al mijn digitale assets, media, productgegevens en andere inhoud op één locatie beschikbaar maken?
  • Hoe verhoog je personalisatie in de content marketing van je organisatie?
  • Kan ik kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning inzetten voor het labelen en archiveren van bestanden?

Data

  • Op aanvraag, we plannen een moment dat jou het beste uitkomt!

Praktische zaken

  • Locatie: in overleg
  • Voertaal: Engels of Nederlands
  • Voor wie: Head of Digital, Head of CX, Content Managers, Marketing Managers & Directors, Ecommerce Managers
  • Duur: 4 uur
  • Kosten: op aanvraag

Sitecore & Macaw: Platinum Implementation Partnership

Content Hub Partner

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Sitecore partner? Als Platinum Implementatie Partner beschikt Macaw over diepgaande expertise, de best gekwalificeerde medewerkers en uitgebreide ervaring met toonaangevende ondernemingen zoals Heineken en Schmitz Cargobull. Hiermee zetten we voor iedere opdrachtgever de beste oplossing neer. Benieuwd hoe wij je kunnen helpen al je content efficiënt kunt creëren en distribueren? Lees meer over onze Content Hub Implementatie aanpak of neem contact op.

Sitecore Content Hub zelf ervaren?

Spar vrijblijvend de kansen en mogelijkheden van Content Hub voor jouw organisatie met onze Digital Marketing Consultant. Vraag de workshop nu aan voor jouw organisatie.

Workshop aanvragen
Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact
Contact