Macaw.nl/Events/Webinars/Microsoft Teams: aan of uit?

Microsoft Teams: aan of uit?

Hoe staat het met de veiligheid van jouw data in Microsoft Teams? Kijk het webinar voor Security tips en best practices.

microsoft teams security
Wil jouw organisatie makkelijk samenwerken met zowel haar eigen collega’s als de business partners buiten de organisatie? Maar, maak je je zorgen om de veiligheid van je data? Mis dit webinar over Microsoft Teams dan niet.

Microsoft Teams & Security

Microsoft Teams is een geschikte tool voor het bevorderen van samenwerking en is zeer laagdrempelig in gebruik. Maar, dit is tegelijkertijd ook een risico: hoe staat het met de veiligheid van je data? Al snel kun je het overzicht verliezen wie waar toegang tot heeft. En vergeet ook niet je externe medewerkers. Waar hebben zij toegang tot en zit daar gevoelige data bij? Deze vragen worden steeds vaker gesteld en dat is volkomen terecht.

Zet jij Teams aan of uit?

Is jouw Microsoft Teams omgeving niet goed ingericht of niet voldoende beveiligd, dan is Teams ‘uit’ mogelijk een verstandige optie. Of kies je liever voor een inrichting die past bij de ambities van jouw mensen om optimaal samen te werken? Dan kies je Teams ‘aan’.

Security Tips en Best Practices voor Teams

In dit webinar nemen onze experts, Paul Slijkhuis & Dirk Zekveld, je mee in de ervaringen die zij opdeden bij tientallen implementaties van Microsoft Teams. In 30 minuten presenteren Paul en Dirk hun best practices en concrete tips over Security in Microsoft Teams.

Na dit webinar heb je inzicht in de verschillende mogelijkheden die Teams biedt om een passende, gecontroleerde manier van samenwerken voor jouw organisatie te faciliteren. Kies voor Teams ‘aan’ en kijk de opname van het webinar.

Microsoft Teams en security

Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact