Macaw.nl/Events/Webinars/Opschalen met het Power Platform: Heineken & Macaw

Opschalen met het Power Platform: Heineken & Macaw

Hoe bouw je een digitale cultuur rondom low-code? En hoe zet je in op schaalbaarheid, herbruikbaarheid en snelle innovatie wanneer je duizenden gebruikers hebt? Heineken en Macaw nemen je mee op hun reis in het opschalen met het Power Platform.

Een wendbare organisatie speelt sneller in op veranderingen en kansen. Blijf nu én in de toekomst voorlopen door de digitale transformatie van jouw organisatie een boost te geven. Dat doel bereik je met de low-code/no-code oplossing van het Power Platform

Tijdens dit webinar bespreken Macaw en Heineken hun langdurige Power Platform samenwerking. Bij Heineken is digitalisering niet alleen iets waar iedereen mee te maken krijgt, maar juist iets waar iedereen aan bijdraagt. Inmiddels benutten werknemers door het gehele bedrijf het Power Platform. Daarmee bouwen ze applicaties en automatiseren ze processen, zonder ervaring met codering.

Webinar Take-aways

Tijdens het webinar duiken we in het technische verhaal achter de digitale toolkit en vertellen we hoe citizen development binnen Heineken toegepast wordt. Daarbij behandelen we:

Governance & Stabiliteit

  • Hoe je een stabiel en veilig platform ingericht en onderhoudt.
  • Hoe je vrijheid biedt met de juiste richtlijnen.

Een digitale cultuur opzetten en stimuleren

  • Hoe stimuleer je citizen development?
  • Het doel van Heineken om 10.000 makers te hebben in 2025.

Snelheid naar de markt

  • Hoe zet je in op schaalbaarheid, herbruikbaarheid en snelle innovatie?

Benieuwd naar het technische verhaal achter de reis van Macaw voor Heineken op het gebied van het Power Platform? Kijk het webinar. 

Webinar: Macaw & Heineken

Heineken-webinar

Benieuwd hoe Heineken duizenden citizen-developers facilitieert met het Power Platform? En hoe zetten zij in op schaalbaarheid, herbruikbaarheid en snelle innovatie?

Kijk het webinar
Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact
Contact