Macaw.nl/Events/Webinars/Opschalen met het Power Platform: Heineken & Macaw

Opschalen met het Power Platform: Heineken & Macaw

Hoe bouw je een digitale cultuur rondom low-code? En hoe zet je in op schaalbaarheid, herbruikbaarheid en snelle innovatie wanneer je duizenden gebruikers hebt? Heineken en Macaw nemen je mee op hun reis in het opschalen met het Power Platform.

Een wendbare organisatie speelt sneller in op veranderingen en kansen. Blijf nu én in de toekomst voorlopen door de digitale transformatie van jouw organisatie een boost te geven. Dat doel bereik je met de low-code/no-code oplossing van het Power Platform

Tijdens dit webinar bespreken Macaw en Heineken hun langdurige Power Platform samenwerking. Bij Heineken is digitalisering niet alleen iets waar iedereen mee te maken krijgt, maar juist iets waar iedereen aan bijdraagt. Inmiddels benutten werknemers door het gehele bedrijf het Power Platform. Daarmee bouwen ze applicaties en automatiseren ze processen, zonder ervaring met codering.

Webinar Take-aways

Tijdens het webinar duiken we in het technische verhaal achter de digitale toolkit en vertellen we hoe citizen development binnen Heineken toegepast wordt. Daarbij behandelen we:

Governance & Stabiliteit

  • Hoe je een stabiel en veilig platform ingericht en onderhoudt.
  • Hoe je vrijheid biedt met de juiste richtlijnen.

Een digitale cultuur opzetten en stimuleren

  • Hoe stimuleer je citizen development?
  • Het doel van Heineken om 10.000 makers te hebben in 2025.

Snelheid naar de markt

  • Hoe zet je in op schaalbaarheid, herbruikbaarheid en snelle innovatie?

Benieuwd naar het technische verhaal achter de reis van Macaw voor Heineken op het gebied van het Power Platform? Kijk het webinar. 

Webinar: Macaw & Heineken

Heineken-webinar

Benieuwd hoe Heineken duizenden citizen-developers facilitieert met het Power Platform? En hoe zetten zij in op schaalbaarheid, herbruikbaarheid en snelle innovatie?

Kijk het webinar
Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact