Macaw.nl/Events/Workshops/Microsoft & Macaw: Hands-on Data Labs

Microsoft & Macaw: Hands-on Data Labs

Ga aan de slag met de nieuwste Microsoft cloud-producten en services en verbeter je skills onder leiding van de experts.

hands on lab

Verbeter je skills tijdens de Hands-on workshops!

De komende maanden organiseert Macaw in samenwerking met Microsoft diverse exclusieve praktijkgerichte workshops. Tijdens deze kosteloze workshops krijgen de deelnemers de mogelijkheid om de nieuwste Cloud-producten van Microsoft te ontdekken en hun skills te verbeteren.  

Onderstaand vind je meer informatie over de aankomende workshops en de inschrijfmogelijkheid. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer snel jouw plek! 

Power BI: Dashboard in een dag

In de workshop Power BI: Dashboard in een dag, ontdek je de mogelijkheden van Power BI en daarmee wat Power BI voor jouw organisatie kan betekenen. Deze dag ligt de focus op het ontwikkelen van praktische rapportages en dashboards.

Analytics in een dag 

Zeg maar dag tegen datasilo’s. Analytics in een dag is ontwikkeld om jouw journey naar een modern datawarehouse te vereenvoudigen en te versnellen. Onze Azure dataexperts helpen jou met een toekomstbestendige kijk op het proces van data-ingest tot business intelligence, versterken self-service en maken een echte data-gedreven cultuur binnen jouw organisatie mogelijk. 

 • Op aanvraag.

Azure Immersion Workshop: AI

Ontdek tijdens deze workshop hoe je instapt in deze krachtige technologie. Ga hands-on aan de slag met AI en ontdek wat de voordelen voor jouw organisatie zijn. Lees meer en schrijf je in via deze pagina.

   Automated ML met Azure Databricks 

   Azure Machine Learning Service geeft organisaties de mogelijkheid om eenvoudig Machine learning-modellen te bouwen en te trainen, zowel lokaal als in de cloud. In deze workshop verken je de voordelen van Azure Machine Learning Service, met een focus op de Automated ML functionaliteit, die gebruik maakt van intelligentie om het juiste model te vinden. 

   • Op aanvraag

    Heb je een vraag?

    Neem contact op met onze collega Alexander Hadziantoniou, SDR bij Macaw. Hij helpt je graag verder.
    Macaw | Full-service digital partner

    What's your challenge?

    Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

    macaw nederland contact
    Contact