Macaw.nl/Events/Workshops/Microsoft & Macaw: Azure Workshops

Microsoft & Macaw: Azure Workshops

Vergroot je kennis van Cloud en in het bijzonder Microsoft Azure. Meld je aan voor onze Azure Cloud Discover Workshops.

microsoft azure workshops
z

Steeds meer organisaties overwegen om de overstap naar de cloud te maken of hebben deze stap al gezet. Met het oog hierop heeft Macaw samen met Microsoft een aantal Azure Cloud Transformatie workshops ontwikkeld.

Welke Azure workshop past bij jou?

Deze workshops zijn bedoeld om je kennis van cloud en in het bijzonder Microsoft Azure te vergroten en daarmee deze transformatie zo goed mogelijk te laten verlopen. Kies welke workshop het beste bij je past en schrijf je kosteloos in.

Er zijn 3 verschillende Azure workshops:

  1. Azure Cloud Essentials
  2. Azure VM Migratie
  3. Azure Well Managed

Azure Cloud Essentials (Basis)

Wanneer je de intentie hebt om de overstap naar Microsoft Azure te maken of je Microsoft Azure verder wilt integreren in jouw organisatie, is het essentieel om fundamentele cloud design keuzes te maken. Het doel van deze workshop is om je te helpen deze keuzes te bepalen en daarmee een solide basis te creëren voor jouw Microsoft Azure-omgeving, zodat je hier op een verantwoorde wijze business applicaties kunt bouwen en zo klaar bent voor de toekomst.

Azure VM Migratie

Deze workshop introduceert het Microsoft Cloud Adoption Framework & Cloud journey. Het gaat over het effectief ontdekken, beoordelen en met vertrouwen migreren van VM’s naar Azure.  Enige kennis van het Azure Portaal en -concepten is voor het volgen van deze sessie verreist.

Aankomende workshop & data:

Azure Well Managed

De Azure Well Managed workshop behandelt cloud management onderwerpen zoals Governance, Security, Backup en Disaster Recovery (Resiliency). Tijdens deze workshop presenteren we algemene Cloudconcepten en introduceren we het Microsoft Cloud Adoption Framework. Verder komen ook algemene overwegingen en geavanceerde opties voor het beveiligen van uw Cloud infrastructuur aan bod.

Aankomende workshop & data:

Andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe Macaw Microsoft Azure inzet voor zijn klanten? Lees hoe Raet met Azure digitaal transformeerde.

Lees de case
Macaw denkt graag mee

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van onvergetelijke klantervaringen en verhoogde medewerkersproductiviteit. Weten hoe? Maak een afspraak of bel ons.

macaw nederland contact