Macaw.nl/Events/Workshops/Fabric in a Day

Fabric Analyst in a Day

Wil jouw afdeling meer met data? Maak tijdens deze workshop kennis met Microsoft Fabric, het nieuwste end-to-end analyseplatform.

Microsoft Fabric: dé oplossing voor de uitdagingen in data

Bedrijven staan tegenwoordig voor diverse uitdagingen op het gebied van data. Ze hebben te maken met een overvloed aan data uit verschillende bronnen, datasilo’s en complexiteit in data-integratie. Daarnaast is er de uitdaging om deze grote hoeveelheden data snel en efficiënt te analyseren om waardevolle inzichten te verkrijgen. En dat alles binnen een veilige en beheerde omgeving.

De oplossing? Microsoft Fabric is een end-to-end analyseplatform dat helpt bij het verenigen en transformeren van data uit diverse bronnen. Door technologieën zoals Azure Data Factory, Azure Synapse Analytics en Power BI te integreren, ontstaat een krachtig fundament waarmee zowel de data expert als de business effectiever inzichten uit data halen en de basis voor AI gelegd wordt.

Maak kennis met Microsoft Fabric

Als officieel Delivery Partner organiseert Microsoft samen met Macaw de Fabric Analyst in a Day Workshop. Tijdens deze dag, speciaal ontworpen voor Power BI experts, maak je kennis met Fabric. Ontdek hoe je data consolideert tot één bron van waarheid en hoe je deze analyseert. Samen met de trainers loop je de hele tool door, van het inbrengen van data tot het bouwen van rapporten met automatische vernieuwing. Of je nu op zoek bent naar de toegevoegde waarde van Fabric of al requirements voor jouw organisatie wilt maken, onze experts staan tijdens deze dag volledig tot je beschikking. 

01/02

Learnings van de workshop

Na deze workshop heb je meer inzicht in:

 • De waarde van Fabric voor jouw specifieke bedrijfssituatie.
 • De kracht van Fabric: stroomlijn productiviteit met een geïntegreerd analyseplatform.
 • De vereniging en transformatie van data uit verschillende bronnen via Shortcuts, Dataflows Gen 2 en Pipelines.
 • Het bouwen van rapportages in Power BI die de juiste inzichten opleveren en impact maken voor de business.

  Data & details

  Workshop op maat

  Liever een Fabric workshop op maat voor jouw organisatie? Onze experts komen graag bij je langs. Neem contact op.

   

  Heb je een vraag?

  Wil je een workshop op maat voor jouw organisatie of heb je een andere vraag? Onze experts helpen je graag verder. Bel ons op 023 - 2060600 of stel je vraag via ons digitale contactformulier.
  Macaw | Digitale Partner

  Your guide in the Era of AI

  Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

  Contact