Macaw.nl/Inspiratie/Nieuws/Featured Partner voor Microsoft Fabric

Macaw ‘Featured Partner’ voor Microsoft Fabric door Innovatief Karakter

Featured Partner Fabric
Hoofddorp, 16 november 2023 – Macaw is benoemd tot Microsoft featured partner voor Microsoft Fabric, de end-to-end analytics oplossing van Microsoft. De erkenning volgt dankzij de uitstekende prestaties op het gebied van innovatie, diepgaande kennis en het succesvol implementeren van Microsoft Fabric in een klantomgeving. Macaw maakt deel uit van een selecte groep wereldwijde Microsoft Solutions Partners met deze status.

Waarde voor klanten

Macaw bereikte deze status dankzij haar innovatieve staat van dienst, het omarmen van nieuwe technologieën om klanten succesvol te maken en het voortdurend investeren in training en ontwikkeling. In een vroeg stadium hielp Macaw met succes een klant in de productie- en in de nutssector te profiteren van de mogelijkheden van Microsoft Fabric. Macaw voldeed daarbij aan de door Microsoft gestelde eisen.

Daarnaast – en dit maakte geen deel uit van de vereisten – organiseerde Macaw talrijke Fabric Roadshows om klanten de mogelijkheden van AI uit te leggen, vragen te beantwoorden en tooling af te stemmen op ambities.

Voorop blijven lopen

Als featured partner voor Microsoft Fabric werkt Macaw samen met Microsoft om de mogelijkheden van Microsoft Fabric optimaal te benutten. Het beschikt over een uitgebreid pakket tools en hulpmiddelen om voorop te blijven lopen op het gebied van technologische ontwikkelingen.

Innovatie

‘We zijn erg trots op deze erkenning en vroege betrokkenheid’, zegt Johan Taams, CEO van Macaw. ‘Het is een bewijs van ons streven naar innovatie, onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige oplossingen om klanten succesvol te maken en aan onze experts die hun kennis voortdurend uitbreiden, altijd op zoek zijn naar de beste oplossing en tegelijkertijd nieuwe technologieën omarmen.’

Hij vervolgt: ‘We helpen onze klanten te innoveren in het tijdperk van AI en combineren data, tech en creativiteit om Microsoft-oplossingen optimaal in te zetten en bedrijfswaarde te versnellen. Met Microsoft Fabric vervolgen we dit pad omdat we geloven dat Microsoft Fabric de toekomst definieert voor data-oplossingen op een SaaS-platform.’

Alle zakelijke gebruikers ondersteunen

‘Datalandschappen zijn enorm complex en vereisen veel verschillende tools’, zegt Marc Lelijveld, MVP, Technical Evangelist en Solution Architect bij Macaw. ‘Microsoft Fabric – met full-service mogelijkheden waaronder data movement, data lakes, data engineering, data integratie, data science, real-time analytics en business intelligence – vereenvoudigt dit. Daarnaast heeft het een kostenstructuur en een plek om het te beheren. Hierdoor kunnen bedrijven de tijd verkorten om van data – naar inzichten – naar actie te gaan.’

Martijn Muilwijk, data adviseur bij Macaw vat samen: ‘Met Microsoft Fabric stappen we het nieuwe tijdperk van data & AI binnen. Het helpt organisaties de waarde van data optimaal te benutten en de total cost of ownership van hun datacapaciteit te verlagen. Wij geloven dat Microsoft Fabric organisaties in staat stelt om te versnellen naar de volgende fase van hun datagedreven ambities.’

De aankondiging werd gedaan tijdens Microsoft Ignite, de jaarlijkse conferentie voor ontwikkelaars en IT-professionals die dit jaar plaatsvindt in Seattle van 14-17 november en online van 15-16 november. Meer informatie over de Microsoft Fabric-partners is hier te vinden.

Alle ins en outs van Fabric

Wat betekent de komst van deze nieuwe technologie voor de roadmap van jouw organisatie? Onze experts praten je in dit webinar bij.

Kijk het webinar
Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships?

Contact