Macaw.nl/Events/Webinars/Microsoft Fabric

Microsoft Fabric

Als data of IT expert is het je afgelopen tijd vast niet ontgaan: Microsoft Fabric. Wat betekent de komst van deze nieuwe technologie voor de roadmap van jouw organisatie? Onze experts praten je in dit webinar bij.

webinar microsoft fabric

Als data of IT expert is het je afgelopen tijd vast niet ontgaan: Microsoft Fabric. De gloednieuwe alles-in-één analyseoplossing voor ondernemingen die data management naar het volgende niveau brengt. De oplossing is allesomvattend, van gegevensverplaatsing tot gegevenswetenschap, real-time analytics en business intelligence. Het biedt een uitgebreide reeks services, waaronder data lake, data engineering en gegevensintegratie, allemaal op één plek.

Klinkt goed! Maar wat betekent dit voor de roadmap van jouw organisatie? Tijdens dit 30 minuten durende webinar gaan onze experts Marc Lelijveld (Data & Analytics Consultant) en Harry Boers (Business Developer) daarover in gesprek. Ze geven antwoord op vragen als:

  • Wat is Fabric en wat zijn de voordelen voor de business?
  • Wanneer wordt Fabric relevant voor jou?
  • Welke migratie scenario’s zijn er en wat heeft de toekomst voor Fabric in petto?
Alle ins en outs over Fabric

Kijk het webinar
digital transformation

Harry Boers | Business Developer

Meet the expert

Ik help managementteams bij de executie van hun ambities in een versnellende digitale transformatie. Door het verbinden van Marketing, IT en business, en het maken en begeleiden van roadmap’s en veranderprogramma’s. 

Marc Lelijveld | Data & Analytics Consultant

Meet the expert

Marc is een Power BI enthousiasteling, publieke spreker en gepassioneerd voor alles wat data omzet in actie! Werkzaam bij Macaw in Nederland als Data & Analytics consultant. Daarnaast is Marc actief in de Power BI community, waardoor hij de Power BI Most valuable person titel heeft bemachtigd. Vanuit de rol van Marc is hij al jaren betrokken bij Microsoft Fabric – ver voordat het op de markt werd gebracht.

Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships?

Contact